آشنایی با غذاهای لبنانی :
تهران- الکوثر: دراین نوع خورش مخصوص لبنانی، لوبیاهای درشت سبز و یا حتی باقالاهای با قلاف درآن ریخته می شود، از دیگر مواد تشکیل دهنده ی این خوراک خوشمزه گوجه فرنگی و پیازهای حلقه حلقه شده ی درشت است.برخی از دوست داران این غذای خوشمزه گیاه لوبیا را در گلدان می کارند و از همان لوبیاهای سبز تازه در خورش هایشان استفاده می کنند.
از صفحه آشپزی غذاهای عربی الکوثر فارسی دیدن کنید
برای دسترسی به مطالب طب رضا (ع) اینجا کلیک کنید
از صفحه گردشگری الکوثر فارسی دیدن کنید
سه شنبه 27 تیر 1396 - 9:6:11