تهران- الکوثر: انواع گوناگونی از این پیشغذای لذیذ و مفید در سایر کشورهای اطراف دریای مدیترانه همچون ایتالیا و یونان نیز یافت میشود. البته مواد مورد نیازی که در زیر به آنها اشاره شده قطعی نیست و میتوانید بنا به میل خود آنها را كم و زیاد كنید.
مواد لازم:
۳ عدد فلفل دلمهای سبز
۳ عدد فلفل دلمهای قرمز
۲ عدد فلفل چیلی نازک
۲ عدد فلفل سبز نازک
۲ عدد گوجهفرنگی
یك حبه سیر
یك قوطی تن ماهی
۲ عدد تخممرغ
چند عدد زیتون
نمک
دستور پخت:
۱-فلفلها و گوجهفرنگی را در فر یا روی منقل کباب کنید. سپس داخل یک کیسه فریزر گذاشته و صبر کنید تا سرد شود.
۲-پس از سرد شدن پوستهای سوخته فلفل و گوجه را جدا کرده و آنها را با کارد خرد و باهم مخلوط کنید. نمک و فلفل و همچنین روغن زیتون را به میزان لازم اضافه كنید.
۳-تخممرغها را از قبل در یک ظرف آبپز کرده و بگذارید تا سفت شوند. سپس آنها را به صورت حلقهای برش دهید.
۴-تن ماهی را در قوطی به مدت ۲۰ دقیقه در آب جوش بجوشانید.
۵-سیرها را به قطعات بسیار ریز خرد کنید.
۶-هسته زیتونها را میتوانید جداکرده یا از زیتون هسته جدای آماده استفاده كنید. در صورت تمایل میتوانید از زیتون هستهدار هم استفاده كنید.
۷- سالاد شما تقریباً آماده هست. در اینجا سلیقه شخصی شما برای چیدمان مواد گوناگون در داخل بشقاب مهم است. به شکلهای مختلفی میتوانید مخلوط فلفل و گوجه را در کنار تن ماهی، زیتون و برشهای تخممرغ قرار دهید و با استفاده از کمی روغن زیتون روی سالاد، آنرا لذیذتر و زیباتر كنید.
از صفحه آشپزی غذاهای عربی الکوثر فارسی دیدن کنید
یک شنبه 11 تیر 1396 - 10:55:58