سالاد فلفل کبابی تونسی

سه شنبه 8 مهر 1399 - 14:18:53
سالاد فلفل کبابی تونسی

سالاد مِشویا یکی از پیش غذاهای محبوب و رایج در کشور تونس است.

تهران- الکوثر: انواع گوناگونی از این پیش‌غذای لذیذ و مفید در سایر کشورهای اطراف دریای مدیترانه همچون ایتالیا و یونان نیز یافت می‌شود. البته مواد مورد نیازی که در زیر به آنها اشاره شده قطعی نیست و می‌توانید بنا به میل خود آنها را كم و زیاد كنید.

مواد لازم:

۳ عدد فلفل دلمه‌ای سبز

۳ عدد فلفل دلمه‌ای قرمز

۲ عدد فلفل چیلی نازک

۲ عدد فلفل سبز نازک

۲ عدد گوجه‌فرنگی

یك حبه سیر

یك قوطی تن ماهی

۲ عدد تخم‌مرغ

چند عدد زیتون

نمک

دستور پخت:

۱-فلفل‌ها و گوجه‌فرنگی را در فر یا روی منقل کباب کنید. سپس داخل یک کیسه فریزر گذاشته و صبر کنید تا سرد شود.

۲-پس از سرد شدن پوست‌های سوخته فلفل‌ و گوجه را جدا کرده و آنها را با کارد خرد و باهم مخلوط کنید. نمک و فلفل و همچنین روغن زیتون را به میزان لازم اضافه كنید.

۳-تخم‌مرغ‌ها را از قبل در یک ظرف آب‌پز کرده و بگذارید تا سفت شوند. سپس آنها را به‌ صورت حلقه‌ای برش دهید.

۴-تن ماهی را در قوطی به مدت ۲۰ دقیقه در آب جوش بجوشانید.

۵-سیرها را به قطعات بسیار ریز خرد کنید.

۶-هسته زیتون‌ها را می‌توانید جداکرده یا از زیتون هسته جدای آماده استفاده كنید. در صورت تمایل می‌توانید از زیتون هسته‌دار هم استفاده كنید.

۷- سالاد شما تقریباً آماده هست. در اینجا سلیقه شخصی شما برای چیدمان مواد گوناگون در داخل بشقاب مهم است. به شکل‌های مختلفی می‌توانید مخلوط فلفل و گوجه را در کنار تن ماهی، زیتون و برش‌های تخم‌مرغ قرار دهید و با استفاده از کمی روغن زیتون روی سالاد، آن‌را لذیذتر و زیباتر كنید.


از صفحه آشپزی غذاهای عربی الکوثر فارسی دیدن کنید  


یک شنبه 11 تیر 1396 - 10:55:58

عکسهای بیشتر :