آشنایی با غذاهای لبنانی :

پریشان لبنانی را تجربه کنید!

دو شنبه 20 مرداد 1399 - 12:35:38
پریشان لبنانی را تجربه کنید!

آلفته غذایی لبنانی است که مواد اصلی آن را سبزیجات تشکیل می دهند. آلفته کلمه ای با ریشه عربی و به معنای آشفته و پریشان است.

تهران- الکوثر:  برای تهیه آلفته به مواد ذیل نیاز دارید:

 

مواد لازم:

سینه مرغ آب پز شده                             1 عدد

كدو، بادمجان، سیب زمینی ، هویج           از هر كدام 2 عدد

نخود پخته شده                                      1 لیوان

جعفری ریز شده                                    نصف  لیوان

پیاز رنده شده                                        1 عدد

نمك و فلفل و زردچوبه                            كمی

نان عربی خرد شده و سرخ شده            یکی و نصفی لیوان

 

مواد لازم برای سُس:

ماست                                             2 لیوان

سیر رنده شده نرم                           2 حبه

ارده                                                 1 قاشق غذاخوری

سس مایونز                                    1 قاشق غذاخوری

آبلیمو                                             1 قاشق غذاخوری

نمك و فلفل                                    به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

1- كدو، بادمجان، هویج و سیب زمینی را پوست كنده به صورت مكعبی شكل كوچك خرد كنید، سپس تمام سبزیجات را در روغن سرخ كنید.

2- پیاز رنده شده را در كمی روغن سرخ كنید تا طلایی رنگ شود سپس مرغ پخته شده را خلال كرده به پیاز اضافه نمایید.

3- به مواد كمی ادویه اضافه كرده و بگذارید قطعات مرغ كمی سرخ و طلایی رنگ شود.

4- كدو، بادمجان، هویج و سیب زمینی سرخ شده را با هم مخلوط كرده، در ظرف پیركسی ریخته، به طوری كه سطح ظرف را به صورت یكنواخت پُر كند، سپس مرغ را روی سطح سبزیجات به صورت یكنواخت بریزید.

5- روی سطح مرغ نخود پخته شده بریزید (می توانید از كنسرو نخود نیز استفاده كنید).

6- تمام مواد لازم برای سُس را با هم مخلوط كرده، روی سطح مواد ریخته، سپس روی آن ها جعفری خرد شده بپاشید.

7- در آخر، روی سطح مواد، نان عربی را كه به صورت مكعبی خرد كرده و در كمی روغن سرخ كرده اید، بریزید.


از صفحه آشپزی غذاهای عربی الکوثر فارسی دیدن کنید

برای دسترسی به مطالب طب رضا (ع) اینجا کلیک کنید

از صفحه گردشگری الکوثر فارسی دیدن کنید


دو شنبه 5 تیر 1396 - 10:18:10