مکانیزم اساسی در خواص پیشگیرانه سیر اغلب بر پایه تحقیقات انجام شده بر روی عصاره سیر خشک ارائه شده و عمدتا ناشی از خواص آنتیاکسیدانی ترکیبات آلیگوگرد است و دارای قابلیت افزایش مصونیت سیستم ایمنی، رفع مسمومیت ناشی ازمواد سرطانزا، کاهش التهاب و کمک به پیشگیری از جهشهای منجر به سرطان میباشد.
چندین مطالعه بر روی تعدادی زیادی از افراد انجام شد و نتایج حاکی از ارتباطاتی بین افزایش مصرف سیر و کاهش خطر ابتلا به برخی از سرطانها از قبیل معده، روده، مری، پانکراس و سینه بود..
در مطالعهی انجام شده در فرانسه روشن شد که افزایش مصرف سیر، آمار ابتلا به سرطان سینه را به طرز قابل توجهی کاهش میدهد. پس از احتساب مجموع کالریهای جذب شده و تعیین فاکتورهای خطرناک، مشخص شد خطر ابتلا به سرطان سینه در افرادی که مقدار زیادی فیبر، سیر و پیاز مصرف میکنند کاهش داشته است.
در مطالعات اخیر امراض همه گیر که در چین صورت پذیرفت مشخص شد که جذب سیر خام یک یا دوبار در هفته نقش موثری در کاهش سرطان ریه داشته و این تاثیر ناشی از میزان مصرف میباشد. محققان اشاره میکنند گرچه ممکن است سیر بتواند به صورت بالقوه مانع از بروز سرطان ریه شود اما ترکیبات موثر در پیشگیری از سرطان ریه همچنان ناشناخته باقی مانده است.
عصاره سیر خشک محافظی طبیعی
عصاره سیر خشک، مکملی بیبو و طبیعیست که از سیر طبیعی تازه و طی فرایندهای طولانی در دمای اتاق به عمل آمده و عصارهگیری شده است.
سرطان، تصلب شرائین، بیماریهای قلبی عروقی و اختلالات بازسازی سلولهای عصبی از قبیل جنون، و شکل غالب آن یعنی آلزایمر از جمله این موارد محسوب میشوند. اثبات شده است که عصاره سیر خشک سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده، متابولیسم و مسمویتها را دفع مینماید، مواد و دیگر ترکیبات سرطانزا را از بدن دفع میکند.
خواص ضد سرطانی عصاره سیر خشک
خواص ضد سرطانی عصاره سیر خشک در سیستم بدنی نمونهها به صورت گستردهای گزارش شده است. در میان این یافتهها، عصاره سیر خشک و اجزاء اصلی آن که بر حسب میزان مصرف مانع از سرطان روده میشوند و آنزیمی به نام گلوتاتیون ترانسفرز که به دلیل همکاری در رفع مسمومیت بسیاری از ترکیبات سرطانزا در کبد و روده شناخته شده است را تحریک میکند.
عصاره سیر خشک محافظی در برابر پیشرفت سرطان روده
مطالعه بیماریهای همهگیر، حاکی از خواص پیشگیرانه سیر در برابر سرطان است؛ محققان با مطالعات آزمایشگاهی دریافتند که عصاره سیر خشک و ترکیبات آن از قبیل آلیل سیستئین، آلیل مکاکاپتوسیتئن و آلکسین از خواص ضد سرطانی برخوردارند؛ با این وجود اثبات این خواص مستلزم مطالعات بالینی بر روی انسان میباشد. یک مطالعه تصادفی بالینی از سوی تاناکا و همکارانش در این زمینه صورت پذیرفت.
محققان میزان فراوانی از عصاره سیر خشک (۲.۴ میلیلیتر در روز) را به عنوان دارویی فعال و مقدار کمی از آن (۱۶/. میلی لیتر در روز) را برای بازبینی بر روی ۵۱ نفر با سرطان روده بزرگ و فاقد تومور بدخیم که ممکن بود به سرطانی حاد بدل شود، استفاده نمودند. در این مطالعه پس از برداشتن تومور خوشخیم ۵ میلیمتری آنها، افراد به صورت تصادفی به دو گروه مصرف کننده عصاره سیر خشک تقسیم شدند.
چهار شنبه 9 فروردین 1396 - 12:36:25