به اشتراک بگذارید

وزیر خارجه قطر: مسأله ایران نباید حل‌نشده رها شود

محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، وزیر خارجه قطر، با تاکید بر اینکه مسئله ایران نباید حل‌نشده رها شود، هشدار داد که منطقه طاقت تحمل دور دیگری از تشدید تنش‌ها را ندارد.

وزیر خارجه قطر: مسأله ایران نباید حل‌نشده رها شود

محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، وزیر خارجه قطر، در اظهاراتی با اشاره به حساسیت شرایط کنونی منطقه، تاکید کرد: «مسئله ایران را نمی‌توان بدون راه‌حل رها کرد و منطقه طاقت تحمل دور دیگری از تشدید تنش‌ها را ندارد.» این موضع‌گیری در شرایطی مطرح می‌شود که تنش‌ها میان ایران و آمریکا و همچنین تهدیدات رژیم صهیونیستی، فضای سیاسی و امنیتی غرب آُسیا را با چالش‌های جدی مواجه کرده است.

وزیر خارجه قطر در ادامه با تاکید بر رویکرد دیپلماتیک دوحه افزود: «ما معتقدیم بهترین راه برای گرد هم آوردن تمامی طرف‌های منطقه‌ای، رسیدگی به دغدغه‌ها و نگرانی‌های هر یک از طرف‌هاست.» این اظهارات نشان‌دهنده تلاش قطر برای ایفای نقش میانجی‌گرانه و جلوگیری از گسترش دامنه درگیری‌ها در منطقه است؛ رویکردی که در ماه‌های اخیر و هم‌زمان با افزایش تنش‌ها، از سوی مقامات قطری بارها مورد تاکید قرار گرفته است.

پربازدیدترین