به اشتراک بگذارید

بازی جدید ایران در هرمز؛ فرانس۲۴: احتمال تغییر سامانه‌های فجر-۵ برای شلیک مین‌های دریایی

شبکه فرانس۲۴ در گزارشی تحلیلی احتمال داد که ایران با اعمال تغییراتی روی سامانه‌های موشکی «فجر-۵»، آن‌ها را برای شلیک مین‌های دریایی به سمت تنگه هرمز بازطراحی کرده است؛ قابلیتی که در صورت تأیید، یک روش کاملاً نوین و کم‌سابقه در مین‌گذاری استراتژیک این آبراه حیاتی محسوب می‌شود.

بازی جدید ایران در هرمز؛ فرانس۲۴: احتمال تغییر سامانه‌های فجر-۵ برای شلیک مین‌های دریایی

شبکه فرانس۲۴ در تازه‌ترین گزارش خود درباره تحولات نظامی منطقه، از یک رفتار هوشمندانه و غیرمنتظره از سوی جمهوری اسلامی ایران پرده برداشت.

بر اساس این گزارش، کارشناسان نظامی احتمال می‌دهند که ایران سامانه‌های راکتی «فجر-۵» را به‌گونه‌ای تغییر داده باشد که قادر به شلیک مین‌های دریایی به داخل آب‌های تنگه هرمز باشند.

این ابتکار عمل در حالی مطرح می‌شود که تنگه هرمز به عنوان حیاتی‌ترین آبراه جهان، همواره در کانون توجه قدرت‌های جهانی و رقابت‌های منطقه‌ای قرار داشته است.

تحلیلگران معتقدند این قابلیت جدید، در صورت اثبات، چالش‌های جدی را برای نیروی دریایی آمریکا و متحدانش در منطقه به وجود خواهد آورد؛ چرا که روش مذکور، سرعت و دقت مین‌گذاری را به شکلی بی‌سابقه افزایش می‌دهد و می‌تواند به عنوان یک ابزار بازدارنده مؤثر در معادلات نظامی خلیج فارس عمل کند.

پربازدیدترین