به اشتراک بگذارید

مشاور فرهنگی ایران در لبنان: لبنان را تنها نمی‌گذاریم/ توافق واشنگتن، فقط لبنان را ملزم می‌کند

جریان «فرهنگ حمایت از مقاومت» با برگزاری نشستی در هتل کنعان بعلبک تحت عنوان «لبنان در پیوندش با جمهوری اسلامی ایران نیرومندتر است»، میزبان شخصیت‌های برجسته سیاسی، دینی و اجتماعی از جمله حسین الحاج حسن، حمد حسن، محمدرضا مرتضوی مشاور فرهنگی ایران در لبنان، شیخ خضر الکبش، شیخ حسین غبریس و شیخ عبدالله الجبری بود. در این نشست، سخنرانان با تأکید بر رد «توافق واشنگتن» و هرگونه عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی، از مقامات لبنانی خواستار اصلاح روابط با ایران و رهبران آگاه کشور شدند و بر حمایت جمهوری اسلامی از استقلال، یکپارچگی سرزمینی و مقاومت مشروع لبنان در برابر اشغال صهیونیستی تأکید کردند.

 مشاور فرهنگی ایران در لبنان: لبنان را تنها نمی‌گذاریم/ توافق واشنگتن، فقط لبنان را ملزم می‌کند

جریان «فرهنگ حمایت از مقاومت» نشستی تحت عنوان «لبنان در پیوندش با جمهوری اسلامی ایران نیرومندتر است و در راستای اصلاح روابط برادری» در هتل کنعان شهر بعلبک برگزار کرد. در این نشست، شخصیت‌های برجسته سیاسی، دینی و اجتماعی از جمله حسین الحاج حسن رئیس فراکسیون بعلبک در پارلمان، حمد حسن وزیر سابق، جمال الطقش نماینده سابق مجلس، محمدرضا مرتضوی مشاور فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در لبنان، علی حجازی دبیرکل حزب الرایة الوطنی، نمایندگانی از جنبش امل و حزب قومی اجتماعی سوریه، شهردار بعلبک، مسئولان جنبش‌های حماس و جهاد اسلامی، شیخ خضر الکبش، شیخ حسین غبریس، شیخ عبدالله الجبری، حسین نصرالله و شماری دیگر از روحانیون و شخصیت‌های سیاسی حضور داشتند.

حسین الحاج حسن در سخنان خود با انتقاد شدید از رویکرد برخی مقامات لبنانی، خواستار اصلاح روابط با مردم و بازنگری در مواضع سیاسی پیش از آنکه کشور به فتنه کشانده شود، شد. وی تأکید کرد که مقامات نباید با عقب‌نشینی از مواضع خود و چشم‌پوشی از حق پیگیری قضایی، خون شهدا را پایمال کنند و از آنان خواست روابط خود را با ایران و رهبران آگاه لبنان از جمله نبیه بری، ولید جنبلاط، جبران باسیل، سلیمان فرنجیه و طلال ارسلان تصحیح نمایند. همچنین شیخ خضر الکبش، رئیس جریان الارتقاء، نیز با رد «توافق واشنگتن» و هرگونه عادی‌سازی روابط با اسرائیل، تأکید کرد که لبنان نه آمریکایی خواهد شد و نه اسرائیلی و جمهوری اسلامی ایران همواره پناهگاه مسئله فلسطین بوده است.

محمدرضا مرتضوی، مشاور فرهنگی ایران در لبنان، ضمن تأکید بر اصول ثابت جمهوری اسلامی ایران در قبال لبنان و یادآوری قرار گرفتن لبنان در بند اول توافق، اظهار داشت که ایران از استقلال و یکپارچگی سرزمینی لبنان و مقاومت مشروع آن در برابر اشغال صهیونیستی حمایت کرده و لبنان را هرگز تنها نخواهد گذاشت. وی پیام امام سید علی خامنه‌ای و حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای را ایستادگی در کنار نیروهای مقاومت در لبنان اعلام کرد. در ادامه، شیخ حسین غبریس بر عدم امکان تداوم دشمنی با مقاومت تأکید کرد و شیخ عبدالله الجبری نیز امضای توافق واشنگتن را با وجود خون‌های نریخته شهدا، بی‌ارزش دانست.

پربازدیدترین