به اشتراک بگذارید

دستور ترامپ به شرکت‌های خصوصی برای پر کردن ذخایر موشکی مصرف‌شده در جنگ با ایران

شبکه خبری CNN در گزارشی اعلام کرد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، با استناد به «قانون تولید دفاعی» (DPA)، شرکت‌های خصوصی تسلیحاتی را ملزم به همکاری جهت افزایش فوری تولیدات دفاعی کرده است. این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که گزارش‌های محرمانه پنتاگون و مرکز مطالعات استراتژیک و بین‌الملل نشان می‌دهد آمریکا در جنگ اخیر با ایران نزدیک به نیمی از ذخایر موشک‌های کلیدی خود را مصرف کرده است که نشان‌دهنده نگرانی عمیق دولت ترامپ از وضعیت زرادخانه‌های پنتاگون است.

دستور ترامپ به شرکت‌های خصوصی برای پر کردن ذخایر موشکی مصرف‌شده در جنگ با ایران

دستور ترامپ به شرکت‌های خصوصی برای همکاری جهت پر کردن ذخایر موشکی مصرف‌شده در جنگ با ایران
 
شبکه CNN در گزارشی آورده است: ترامپ با استناد به «قانون تولید دفاعی» (DPA) شرکت‌های تسلیحاتی را ملزم به همکاری جهت افزایش فوری تولیدات دفاعی کرد. در متن ابلاغی ترامپ آمده است: «محدودیت‌های ساختاری در صنعت مهمات‌سازی توانایی آمریکا در تولید و حفظ مهمات و موشک‌های مورد نیاز را مختل کرده است.»
 
«قانون تولید دفاعی» به رئیس‌جمهور این اختیار را می‌دهد که شرکت‌های خصوصی را مجبور سازد که قراردادهای نظامی و تأمین منابع دفاعی را در اولویت قرار دهند. ترامپ پیش از این در دوره اول خود برای تولید ونتیلاتور در زمان کرونا و در ابتدای دوره دومش برای استخراج مواد معدنی از این قانون استفاده کرده بود.
 
این اقدام نشان‌دهنده نگرانی عمیق دولت ترامپ از وضعیت زرادخانه‌های پنتاگون پس از جنگ با ایران است. گزارش‌های محرمانه پنتاگون و  «مرکز مطالعات استراتژیک و بین‌الملل» (CSIS)  نشان می‌دهد آمریکا در این جنگ نزدیک به نیمی از ذخایر موشک‌های کلیدی خود از جمله پاتریوت، تاد و موشک‌های تهاجمی دقیق (PrSM) را مصرف کرده است.

پربازدیدترین