به اشتراک بگذارید

رژیم صهیونی به دنبال اشغال لبنان و نابودی مقاومت است

شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله گفت: طرح اسرائیل، ریشه کن کردن مقاومت است و اشغال تدریجی لبنان بخشی از طرح آن است.

رژیم صهیونی به دنبال اشغال لبنان و نابودی مقاومت است

شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله لبنان در سخنرانی خود به مناسبت عید مقاومت و آزادسازی لبنان گفت: روز ۲۷ نوامبر سال ۲۰۲۴ دولت لبنان به توافق غیرمستقیمی دست یافت که قرار بود به اشغالگری پایان دهد و حملات را متوقف کند. در طول ۱۵ ماه پس از توافق، حملات اسرائیل ادامه یافت و دولت لبنان توان تحمیل اجرای توافق را نداشت.

طرح اسرائیل، ریشه کن کردن مقاومت است و اشغال تدریجی لبنان بخشی از طرح آن است

شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله لبنان در سخنرانی خود به مناسبت عید مقاومت و آزادسازی لبنان گفت طرح اسرائیل، ریشه کن کردن مقاومت است و اشغال تدریجی لبنان بخشی از طرح آن است. هدف از تحریم های اخیر آمریکا اعمال فشار بود. این موضوع نشان می دهد نمی تواند به اهدافش دست یابد.

ایران تحت رهبری آیت الله سید مجتبی خامنه ای توانست آمریکا و به همراه آن اسرائیل را خوار و ذلیل کند.

شیخ نعیم قاسم به مناسبت عید مقاومت و آزادسازی گفت: ایران سربلند بیرون خواهد آمد و به قدرتی استثنایی با جایگاه بین‌المللی و پناهگاهی برای دنیای آزاد تبدیل خواهد شد. آنچه «اسرائیل» انجام می‌دهد دوام نخواهد داشت؛ فلسطین قطب‌نمای ما باقی می‌ماند و ما همچنان با آن خواهیم بود.

شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله در سخنانی به مناسبت عید مقاومت و آزادسازی لبنان گفت: عید مقاومت و آزادسازی، عید همه لبنانی‌ها و آزادگان جهان و همچنین عید فلسطین است.

شیخ قاسم تأکید کرد باید همواره در ذهن داشته باشیم که ضربات مقاومت بود که اشغالگران را وادار کرد در سال ۲۰۰۰ از منطقه مرزی خارج شوند. وی افزود توافق خفت‌بار ۱۷ مه هرگز اجرا نشد و در سال ۱۹۸۴ ساقط شد و این اقدام، گامی در مسیر آزادسازی بود که در سال ۲۰۰۰ محقق شد. وی همچنین گفت: مقاومت حاصل و ثمره حرکت همه مبارزان شریف و ملی است و آزادسازی نتیجه تلاش و فداکاری دستان آنان است و نقش بزرگ امام سید موسی صدر، در این مسیر برجسته و تعیین‌کننده بوده است.

شیخ نعیم قاسم به مناسبت عید مقاومت و آزادسازی گفت: ما از دولت نمی‌خواهیم که با طرح آمریکایی-اسرائیلی مقابله کند، اما دولت نباید ابزاری برای تسهیل این طرح باشد.

 

پربازدیدترین