به اشتراک بگذارید

مواضع الازهر مبتنی بر دیدگاه اصیل قرآنی و اسلام ناب باشد

پروفسور سعد ابراهیم العلوی، رئیس دانشکده‌ تربیت دانشگاه صنعا یمن نوشت: با وجود اینکه بیانیه الازهر بر لزوم حفاظت از جان غیرنظامیان بی‌گناه تأکید کرده و با خانواده‌های کشته‌شدگان و قربانیان در کشورهای خلیج فارس، عربستان سعودی، ترکیه و غیره ابراز همبستگی کرده است، همانطور که در بیانیه آمده است، در مورد جان شهدا، قربانیان و مجروحان در جمهوری اسلامی ایران چه می‌توان گفت؟

مواضع الازهر مبتنی بر دیدگاه اصیل قرآنی و اسلام ناب باشد

پروفسور سعد ابراهیم العلوی، رئیس دانشکده‌ تربیت دانشگاه صنعا یمن:
با وجود اینکه بیانیه الازهر بر لزوم حفاظت از جان غیرنظامیان بی‌گناه تأکید کرده و با خانواده‌های کشته‌شدگان و قربانیان در کشورهای خلیج فارس، عربستان سعودی، ترکیه و غیره ابراز همبستگی کرده است، همانطور که در بیانیه آمده است، در مورد جان شهدا، قربانیان و مجروحان در جمهوری اسلامی ایران و در رأس آنها رهبر انقلاب اسلامی ایران، حضرت آیت‌الله سیدعلی حسینی خامنه‌ای (قدس سره) و اعضای خانواده بزرگوار ایشان چه می‌توان گفت؟

در حالی که بیانیه الازهر از ایران می‌خواهد که فوراً حملات ناموجه خود به کشورهای حاشیه خلیج فارس را متوقف کند، از این کشورها نمی‌خواهد که حملات خود به جمهوری اسلامی را که از خاک آنها آغاز می‌شود، متوقف کنند، چرا که این حملات از نظر مسئولین بیانیه، موجه به نظر می‌رسند؟

 

پربازدیدترین