روز شهدای دانشجو
شانزدهم دی ماه، سالروز شکلگیری حماسۀ خونین هویزه به دست دانشجویان پیرو خط رهبری و به فرماندهی دانشجوی شهید، «سیدحسین علم الهدی» است.
این دانشجویان رزمنده در سال ۱۳۵۹، عملیاتی را در هویزه و سوسنگرد آغاز کردند و پیروزیهای مهمی به دست آوردند.
نیروهای اسلام در حالی که تجهیزات نظامی در اختیار نداشتند، تا آخرین قطره خون به دفاع از سرزمین ایران اسلامی پرداختند، مظلومانه به شهادت رسیدند و حماسه هویزه را آفریدند.
بیشتر بدانید
عمل زیبایی یا توطئه بریتانیا؛ راز سفر عبدالکریم قاسم به لندن| الملف
نقش تاریخی شهیدان سلیمانی و المهندس در ریشهکن کردن داعش| عراق الغد
به پاس تجلیل از رشادتهای دانشجویان مسلمان پیرو خط امام، به ویژه شهید علم الهدی، شانزدهم دی، روز «شهدای دانشجو» نام گرفت.
حدیث دانشجویان شهید، حکایت عاشقانی است که ندای تاریخی «هَل مِن ناصِر یَنْصُرُنی و هل من مُعینٍ یُعِینُنی» آموزگار مکتب جهاد و شهادت را لبیک گفتند و جام هستی را به تیرگی شرک، تباهی کفر و سیاهی ستم نیالودند.
ما امروز وارثان دانشجویان شهیدی هستیم که در باتلاقهای شلمچه، قلههای کردستان، جزایر مجنون، دشت فکه و میعادگاه هویزه و طلاییه، چون شمع، سوختند تا اندیشه ناب انقلاب اسلامی استمرار یابد و سنگرهای کلیدی جهان را فتح کند.