به اشتراک بگذارید

محکومیت قاطعانه توسعه شهرک‌های اشغالی از سوی مصر

دولت مصر با صدور بیانیه‌ای، اقدام اخیر رژیم صهیونیستی مبنی بر ساخت ۱۹ شهرک جدید در کرانه باختری اشغالی را به شدت محکوم کرد و این عمل را نقض صریح مفاد قوانین بین‌المللی و قطعنامه‌های مرتبط با مشروعیت بین‌المللی دانست.

محکومیت قاطعانه توسعه شهرک‌های اشغالی از سوی مصر

به نقل از پایگاه اطلاع دستگاه دیپلماسی مصر، دولت قاهره با انتشار بیانیه‌ای، پیگیری اقدامات بین‌المللی موثر را برای توقف این تخلفات خواستار شده است.

در این بیانیه آمده است: قاهره به شدیدترین وجه ممکن، ادامه سیاست‌های شهرک‌سازی غیرقانونی اسرائیل را به عنوان نیروی اشغالگر، محکوم می‌کند؛ اقداماتی که آخرین مورد آن، قانونی کردن و ساخت ۱۹ شهرک جدید در کرانه باختری اشغالی است.

بیشتر بدانید

معمای واشنگتن در سوریه؛ آیا بقای نظامی بر منافع نفتی اولویت دارد؟| قضیة ساخنة

حق عاطفی نانوشته؛ بزرگترین مشکل خانه‌های امروز از نگاه استاد حوزه| احکام اسلام

مصر در بیانیه مورد اشاره، این اقدام رژیم صهیونیستی اسرائیل را نقض آشکار مفاد قوانین بین‌المللی و قطعنامه‌های ذیربط مشروعیت بین‌المللی، و در رأس آنها، قطعنامه‌های شورای امنیت که بر غیرقانونی بودن شهرک‌سازی در اراضی فلسطینی اشغالی از سال ۱۹۶۷ تأکید دارند، اعلام داشت.

در این بیانیه آمده است: مصر بار دیگر مخالفت کامل خود را با تمامی اشکال توسعه شهرک‌سازی ابراز می‌کند؛ چراکه آن را مانع اصلی در برابر تحقق راه حل دودولتی و تشکیل دولت مستقل فلسطین بر اساس مرز‌های چهارم ژوئن ۱۹۶۷ با پایتختی قدس شرقی می‌داند.

قاهره در این بیانیه از جامعه جهانی خواسته است تا مسئولیت‌های حقوقی و اخلاقی خود را بر عهده بگیرد و اقدامات مؤثری برای توقف این تخلفات و حمایت از حقوق مشروع ملت فلسطین اتخاذ کند.

وزارت امور خارجه مصر تاکید کرده است که چنین اقدامات موثری از سوی جامعه جهانی می‌تواند به احیای روند سیاسی و دستیابی به صلحی عادلانه، فراگیر و پایدار در منطقه خاورمیانه کمک کند.

این هفته کابینه امنیتی-سیاسی رژیم صهیونیستی طرحی را برای قانونی کردن ۱۹ شهرک به تصویب رساند. پیش از این نیز، چندین کشور عربی از جمله عربستان سعودی، کویت، قطر، امارات متحده عربی و اردن، موافقت کابینه رژیم صهیونیستی با قانونی کردن ۱۹ شهرک مذکور را محکوم کرده بودند.

پربازدیدترین