مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی ...

تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «روح‌الله» ۱۱ خرداد منتشر خواهد شد

یک شنبه 11 خرداد 1404 - 10:56:31

مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی روز یکشنبه ۱۱ خردادماه ۱۴۰۴ در چهارمین پاسداشت هنر و ادبیات انقلاب اسلامی و در یک نشست علمی پژوهشی، تقریظ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بر کتاب «روح‌الله» را منتشر خواهد کرد.



کتاب «روح‌الله» روایت مستند زندگی امام خمینی (قدس سره) است که توسط آقای هادی حکیمیان در ۴۱۲ صفحه به نگارش درآمده و توسط انتشارات شهرستان ادب به چاپ رسیده است.

بازخوانی سیره و شخصیت حضرت امام خمینی رحمه‌الله با گذشت چهار دهه از پیروزی انقلاب اسلامی، همچنان یکی از ضرورت‌های فرهنگی و اجتماعی کشور است. 

بیشتر بدانید

از عدالت علوی تا الهام جهانی؛ سازمان ملل و آموزه‌های حکمرانی امام علی علیه السلام | احکام اسلام


حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی سال گذشته در جریان بازدید از نمایشگاه کتاب تهران،‌ ضمن اشاره به نیاز جوانان به خواندن کتاب و معرّفی شخصیّت‌‌ها و خلأ موجود در این مسأله فرمودند: «امام یک شخصیّت برجسته‌ی کم‌نظیر در تاریخ است؛ ما درباره‌ی امام چقدر کتاب نوشته‌ایم؟ چه نوشته‌ایم؟ اینها خیلی مهم است. این کارها باید انجام بگیرد.»

متن تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر این کتاب به‌شرح زیر است:

بسمه تعالی

ــ این کتاب توانسته است چهره‌ای نزدیک به واقع از امام خمینی ترسیم کند؛ خردمندی‌، دوراندیشی، ایمان ناب،‌ اخلاص در عمل، اراده‌ی پولادین، باور ژرف به گفته و عمل و هدف خود، شجاعت بی‌نظیر، دانش گسترده، روح لطیف و زلال، امید و اعتماد به خدا... و البته ویژگی‌ای دیگری هم هست که این نویسنده به آن دست نیافته است، امام خمینی در این کتاب ــ بحقّ ــ رهبری بزرگ و بی‌نظیر است که باور او به مردمش، نیمی از محصول کار او را تشکیل می‌دهد.

من هم مانند نویسنده می‌گویم: خدا خمینی را تا ظهور حضرت مهدی ارواحنا فداه برای اسلام و مسلمین نگه‌دارد.

مطالعه‌ این کتاب برای نسل جوان ما بسیار سودمند است.

مرداد 1403»


یک شنبه 11 خرداد 1404 - 10:56:26