سفر نخست‌وزیر پاکستان به ایران، همگرایی استراتژیک در مساله فلسطین | قضیه ساخنه

چهار شنبه 7 خرداد 1404 - 12:6:27

یک کارشناس و تحلیلگر سیاسی در گفتگو با شبکه الکوثر با اشاره به سفر نخست‌وزیر پاکستان به ایران، این سفر را نشان‌دهنده همگرایی استراتژیک و موضع مشترک دوکشور درباره فلسطین دانست.

ویژه - الکوثر: «صالح قزوینی» در گفتگو با برنامه «قضیه ساخنه» شبکه الکوثر به بررسی اهمیت سفر شهباز شریف ، نخست‌وزیر پاکستان به ایران و دیدار وی با مقامات ارشد ایرانی به ویژه مقام معظم رهبری پرداخت و گفت: انتخاب ایران به عنوان اولین مقصد سفر خارجی پس از جنگ هند-پاکستان، حامل پیام سیاسی مهمی است.
وی افزود: این انتخاب نشان‌دهنده توجه ویژه اسلام‌آباد به توسعه روابط با تهران است.
این تحلیلگر با اشاره به  تناقض رفتار رژیم صهیونیستی در جنگ اخیر هند و پاکستان که آشکارا از هند حمایت کرد، گفت:  این موضع، خشم تل‌آویو از پایبندی پاکستان به آرمان فلسطین را نشان می‌دهد.

همچینن بخوانید:
رهبر انقلاب اسلامی : اقدامات مؤثر برای توقف جنایات در غزه ضروری است | قضیه ساخنه

صالح قزوینی ادامه داد: تأکید مقام معظم رهبری بر استواری مواضع پاکستان در حمایت از فلسطین علیرغم فشارهای بین‌المللی و مواضع  مشترک ایران و پاکستان به عنوان دو کشور پیشتاز در دفاع از حقوق فلسطینیان از پیام های مهم این سفر بود.
وی خاطر نشان کرد: مواضع دو کشور زمینه‌ساز تقویت همکاری‌های منطقه‌ای علیه سیاست‌های غرب و رژیم صهیونیستی  است و ایران و پاکستان برای همکاری دوجانبه در حوزه‌های سیاسی، امنیتی و اقتصادی ظرفیتهای بالایی دارند.
این تحلیلگر سیاسی در پایان تاکید کرد: این سفر تاریخی گامی مؤثر در تحکیم اتحاد جهان اسلام در برابر چالش‌های منطقه‌ای و تثبیت محور مقاومت بود.


چهار شنبه 7 خرداد 1404 - 12:4:46