رهبر معظم انقلاب: کارگران، ستون اصلی ثبات جامعه و محور سرمایه‌گذاری در تولید

شنبه 20 اردیبهشت 1404 - 10:0:0
رهبر معظم انقلاب: کارگران، ستون اصلی ثبات جامعه و محور سرمایه‌گذاری در تولید

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی، در دیدار با جمعی از کارگران بر اهمیت حمایت از تولید داخلی و ممنوعیت ورود کالاهای دارای مشابه داخلی تأکید کردند و خواستار بهبود کیفیت این محصولات شدند. ایشان همچنین کارگران را از ارکان اصلی ثبات و پیشرفت جامعه دانسته و به اهمیت تأمین ایمنی محیط کار اشاره کردند. در بخش دیگری از سخنان خود، با انتقاد از سیاست‌های مغرضانه جهانی، بر لزوم ایستادگی در برابر جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و فلسطین تأکید کردند.

صبح امروز (شنبه ۲۰ اردیبهشت)، هزاران نفر از کارگران با حضور در حسینیه امام خمینی (ره)، با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی، دیدار کردند. این گردهمایی که به مناسبت بزرگداشت جایگاه کارگران در توسعه و پیشرفت کشور برگزار شد، فرصتی برای بیان دغدغه‌ها و مسائل این قشر زحمت‌کش فراهم کرد. رهبر انقلاب در این دیدار ضمن تقدیر از تلاش‌های کارگران، بر اهمیت نقش آنان در اقتصاد مقاومتی و تولید ملی تأکید نمود.
 

محورهای بیانات رهبر انقلاب در دیدار کارگران:

  • رهبر انقلاب: نباید ممنوعیت ورود کالاهایی با مشابه داخلی برداشته شود

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار کارگران فرمودند: اخیراً یکی از دستگاه‌ها اعلام کرده که ممنوعیت ورود محصولات دارای مشابه داخلی برداشته شود. چرا باید این ممنوعیت برداشته شود؟ اگر کیفیت آن مناسب نیست، باید تلاش کنیم که کیفیت آن را بهبود بخشیم.

بیشتر بدانید:

تأکید رهبر انقلاب بر ماهیت سیاسی فریضه حج/ تسلیت به خانواده‌های حادثه‌دیدگان بندر شهیدرجایی

روز بزرگداشت شاهچراغ؛ پاسداشت مقام سید میراحمد در دهه کرامت

  • چرا باید ممنوعیت ورود کالاهای با مشابه داخلی برداشته شود؟

اخیراً یکی از دستگاه‌ها اعلام کرده که ممنوعیت ورود محصولات دارای مشابه داخلی برداشته شد. چرا باید این ممنوعیت برداشته شود؟ اگر کیفیت آن مناسب نیست، باید تلاش کنیم که کیفیت آن را بهبود بخشیم.

  • اگر همت کنند و تصمیم بگیرند، می‌توانند

رهبر انقلاب، پس از ارائه گزارشات و سخنان وزیر کار: مطالبی که آقای وزیر اینجا گفتند مطالب درستی بود؛ من تنها نکته‌ای که توجه میدهم این است که خود ایشان و وزارتخانه و بعضی بخش‌های دیگر دولت بدانند که مخاطب این حرفها خودشان هستند/ من از صمیم دل دعا می‌کنم که خدای متعال کمک کند و توفیق بدهد بتوانند این کار را انجام بدهند؛ اگر همت کنند و تصمیم بگیرند، می‌توانند.

  • کارگر یکی از ستون‌های اصلی قوام و دوام جامعه است

کارگر یکی از ستون‌های اصلی قوام و دوام جامعه و سرمایه اصلی برای تحقق شعار سال سرمایه‌گذاری برای تولید است.

  • احیای کارخانه‌های تعطیل، از افتخارات شهید رئیسی است

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: برگرداندن تعداد زیادی از کارخانه‌های تعطیل و یا نیمه تعطیل در دولت شهید رئیسی یکی از افتخارات این شهید عزیز است.

  • ایمنی کارگران بسیار مهم است و باید تامین شود

تذکر رهبر معظم انقلاب درباره ایمنی کارگران و اشاره ایشان به خبرهای تاسف‌بار معادن در سالهای اخیر: ایمنی کارگران بسیار مهم است و باید تامین شود.

مصرف تولیدات داخلی که به نفع کارگر است باید به یک فرهنگ تبدیل شود.

  • رهبر انقلاب: همه دنیا باید در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی و حامیانش در غزه و فلسطین بایستند

سیاست‌های مغرضانه‌ای که امروز در دنیا علیه ملت‌ها به کار می رود؛ سعی می‌شود مسائل مربوط به فلسطین به فراموشی سپرده شود. نباید اجازه بدهند ملت‌های مسلمان؛ نباید اجازه بدهند. با شایعه‌های گوناگون، با حرف‌های گوناگون، با پیش آوردن مسائل جدید، حرفهای جدیدِ بی‌ربط، بی‌معنی، سعی می‌کنند ذهن‌ها را از مسئله فلسطین منصرف کنند. ذهن‌ها نباید از مسئله فلسطین منصرف بشود.

جنایتی که رژیم صهیونیستی در غزه، در فلسطین انجام می‌دهد، چیزی نیست که قابل صرف نظر کردن باشد. همه‌ی دنیا باید در مقابلش بایستند.

هم در مقابل خودِ رژیم صهیونیستی بایستند، هم در مقابل حامیان رژیم صهیونیستی بایستند... آمریکایی‌ها به معنای واقعی کلمه حمایت می‌کنند. حالا در عالم سیاست حرف‌هایی زده می شود، چیزهایی گفته می شود که ممکن است خلاف این را به ذهن‌ها متبادر کند اما واقعیت قضیه این نیست؛ واقعیت این است که ملت مظلوم فلسطین، مردم مظلوم غزه امروز فقط با رژیم صهیونیستی روبرو نیستند با آمریکا روبرویند با انگلیس روبرویند.


شنبه 20 اردیبهشت 1404 - 9:59:16

دسته بندی :