نارضایتی گسترده فلسطینی‌ها از موضع گیری‌های تشکیلات خودگردان در قبال مقاومت | قضیه ساخنه

شنبه 6 اردیبهشت 1404 - 10:23:28

یک فعال حقوق بشر فلسطینی تاکید کرد مردم فلسطین دیدگاه مثبتی به عملکرد رئیس تشکبلات خودگردان ندارند.

ویژه ‌- الکوثر : «زیاد الحموری» ، مدیر مرکز قدس برای حقوق اقتصادی و اجتماعی در گفتگو با برنامه «قضیه ساخنه» شبکه الکوثر تصریح کرد: بر اساس نظرسنجی‌ها، بیش از ۹۰ درصد فلسطینی‌ها از مقاومت حمایت می‌کنند و انتقادات شدیدی به سیاست‌های حکومت خودگردان وارد است. این نارضایتی به وضوح در شبکه‌های اجتماعی مشهود است.
وی افزود:  در میان مردم فلسطین خواسته‌های فراوانی برای اصلاحات در سازمان آزادیبخش فلسطین و برگزاری انتخابات وجود دارد تا مقاومت در درون این سازمان حضور داشته باشد. در حالی که سخنان و مواضع محمود عباس نه تنها باعث تفرقه میان گروه‌ها شده، بلکه موجب اختلاف در میان خود مردم نیز شده است.

همچنین بخوانید:
مواضع جنجالی محمود عباس و واکنش تحلیلگر سیاسی در شبکه الکوثر | قضیة ساخنة

زیادالحموری تاکید کرد: امروز تمامی فلسطینی‌ها از اظهارات و مواضع محمود عباس در قبال مقاومت فلسطین ناراضی هستند.
مدیر مرکز قدس برای حقوق اقتصادی و اجتماعی ادامه داد: رویکرد محمود عباس از سوی مردم پذیرفته نیست، چرا که ۹۰ درصد فلسطینی‌ها از مقاومت فلسطین در برابر توافق اسلو و پیامدهای خطرناک آن حمایت می‌کنند.
وی گفت: توافق اسلو که با نقش محوری محمود عباس با رژیم صهیونیستی منعقد شد، تنها پیامدها و نتایج آن ادامه تصرف اراضی فلسطینی، گسترش شهرک‌سازی، حمله به غیرنظامیان در فلسطین، آوارگی آنان و ادامه سیاست‌های انتقال اجباری و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی برای مردم فلسطین بود. 


شنبه 6 اردیبهشت 1404 - 10:18:35