در گزارش گزارشگر الکوثر از فلسطین اشغالی در برنامه «مع المراسلین» روایت می شود: اشکهای زن فلسطینی روایتگر داستانی تلخ و جانکاه از آوارگی اجباری او و خانوادهاش است؛ خانوادهای که پس از شدت گرفتن حملات و تخریب منطقهشان، ناچار به ترک خانه و کاشانه خود شدند. آنان توانستند بر ویرانههای منزل ویرانشدهشان چادری برپا کنند و سعی در بازسازی زندگی خود داشتند، اما وقوع دوباره جنگ در هفدهم مارس گذشته، آرزوهایشان را در نطفه خفه کرد.
آوارگی مردم فلسطین در شرایطی رخ میدهد که ورود هرگونه کمک بشردوستانه ممنوع شده، ذخایر غذایی به پایان رسیده، منابع آب بهشدت کاهش یافته و امکانات اولیه همچون اقامتگاه و چادر، تقریباً بهطور کامل ناپدید شده است.
بیشتر بدانید:
کارشناس «قضیة ساخنة»: ارتش لبنان در حلقه منازعات؛ تضاد منافع ملی و مداخلات خارجی
«قضیة ساخنة»: شکاف میان ادعاها و واقعیت؛ روایت حسان علیان از پروندههای حساس
سازمان ملل متحد گزارش داده است که ۷۰ درصد از ساکنان نوار غزه با دستور مستقیم رژیم اشغالگر مجبور به ترک خانههای خود شدهاند. بااینحال، ملت فلسطین با استقامت و عزمی راسخ، هرگونه طرح و نقشه مرتبط با آوارگی را بهشدت رد کرده و بر ماندن در سرزمین مادری خود اصرار دارند.
رژیم اشغالگر از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون بارها کوشیده است با اعمال سیاستهای وحشیانه آوارگی، فلسطینیان را از نوار غزه بیرون براند، اما مردم مقاوم غزه بار دیگر با شعار همیشگی خود: «نه آوارگی، نه خروج» نقشههای اشغالگران را نقش بر آب کردهاند.
بر اساس گزارشهای منتشره از سوی سازمان ملل، گرچه ۷۰ درصد از فلسطینیان به دلیل حملات بیوقفه رژیم صهیونیستی مجبور به ترک محل سکونت خود شدهاند، اما همچنان با شجاعت و ارادهای استوار، در برابر هرگونه سیاست خروج اجباری از نوار غزه ایستادگی میکنند. این صلابت و پایداری، برگ زرین دیگری در تاریخ مقاومت فلسطین رقم زده است.
پنج شنبه 28 فروردین 1404 - 11:31:32