آیا رژیم اشغالگر به پیشنهاد میانجیگران برای آتش‌بس پایبند خواهد بود؟

یک شنبه 10 فروردین 1404 - 16:0:0
آیا رژیم اشغالگر به پیشنهاد میانجیگران برای آتش‌بس پایبند خواهد بود؟

خلیل الحیه، رئیس جنبش مقاومت اسلامی فلسطین "حماس"، در سخنرانی تلویزیونی خود به مناسبت عید سعید فطر، بر پایبندی مقاومت به توافقات و اهمیت سلاح مقاومت به‌عنوان خط قرمز تأکید کرد. وی با اشاره به تعلل رژیم اشغالگر در اجرای توافقات، خواستار پایان تجاوزات و تحقق حقوق مشروع مردم فلسطین شد.

خلیل الحیه، رئیس جنبش مقاومت اسلامی فلسطین "حماس" در غزه در یک سخنرانی تلویزیونی به مناسبت عید سعید فطر ابراز امیدواری کرد که رژیم اشغالگر برای تحقق پیشنهاد میانجیگران، مانع‌تراشی نکند.

وی افزود که ارتش اشغالگر برای نجات کابینه جنایتکار بنیامین نتانیاهو به تعلل و طفره رفتن از الزامات توافق همچنان ادامه می‌دهد. نتانیاهو نیز با یک سال تمام طفره رفتن، تمامی تلاش‌های میانجیگران برای دستیابی به توافق آتش‌بس را خنثی کرده است.

بیشتر بدانید:

دبی و ابوظبی در تیررس؛ هشدار انصارالله به امارات

جلوه‌گری امید؛ بازتاب هنر مقاومت فلسطین در قلب سائوپائولو

سلاح مقاومت خط قرمز است

خلیل الحیه، رئیس جنبش مقاومت اسلامی فلسطین "حماس" در غزه توضیح داد: "علیرغم نقض مکرر توافق از سوی نیروهای اشغالگر، ما همواره به تمام مفاد توافق پایبند بودیم."

وی تاکید کرد که سلاح مقاومت خط قرمزی است که نمی‌توان به آن دست زد.

وی ادامه داد: یک سال و نیم است که ما به همراه جناح‌های مقاومت از طریق میانجیگران با اشغالگران مذاکره می‌کنیم و برای این امر اهدافی را در نظر گرفته‌ایم که از مهمترین آنها می‌توان به توقف تجاوزگری در غزه، تمرکز بر حقوق مشروع مردم نسبت به سرزمین و میهن خود و همچنین آزادی اسیران فلسطینی از زندان‌های رژیم اشغالگر، اشاره کرد.

الحیه توضیح داد که رژیم اشغالگر صهیونیستی نه تنها قبول نکرد که طبق توافق، بر سر میز مذاکره برای آغاز مرحله دوم مذاکرات بنشیند و از محور صلاح الدین (گذرگاه مرزی فیلادلفیا) هم عقب‌نشینی نکرد، بلکه به شکلی وحشیانه‌تر و خشونت‌آمیزتر به جنگ بازگشته و به کشتار، بمباران و مسدود کردن برخی از مناطق غزه می‌پردازد.

در همین راستا، رئیس حماس در غزه گفت که آنها به مراحل پیشرفته بحث در مورد افرادی که رهبری کمیته حمایت از جامعه در غزه را بر عهده دارند، رسیده‌اند.


یک شنبه 10 فروردین 1404 - 12:28:3

برچسب :