طالبان: با وجود تحریم‌ها در عرصه اقتصادی موفق هستیم

دو شنبه 20 اسفند 1403 - 12:4:18
طالبان: با وجود تحریم‌ها در عرصه اقتصادی موفق هستیم

​​​​​​​معاون وزارت اقتصاد حکومت طالبان اظهار داشت هیئت حاکمه افغانستان باوجود تحریم‌ها در عرصه اقتصادی موفق عمل کرده است.

به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، «عبداللطیف نظری»  در واکنش به گزارش سه‌ماهه دبیرکل سازمان ملل درباره افغانستان، گفت: امارت اسلامی با وجود تحریم، در عرصه اقتصادی موفقیت داشته و دبیرکل سازمان ملل نیز در گزارش اخیر این سازمان، از رشد اقتصادی کشور و افزایش ارزش پول افغانی خبر داده است.
وی افزود: شفافیت و محو فساد و سیاست دقیق اقتصادی باعث شده تا موفقیت‌های اقتصادی نصیب ملت افغانستان شود.
«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل در گزارش خود آورده است با وجود بی‌ثباتی و شکنندگی اقتصاد افغانستان به دلیل سیاست‌های نامعلوم، انزوای مالی و محدودیت‌ها بر زنان، اقتصاد این کشور در سال 2024 میلادی 2.7 درصد رشد داشته است.

بیشتر بخوانید:
عراقچی: ایران تحت فشار و ارعاب مذاکره نخواهد کرد

در این گزارش همچنین آمده است ارزش افغانی در برابر دلار آمریکا در این دوره 15.7 درصد افزایش یافته که در ماه‌های نوامبر و دسامبر سال گذشته 4.8 درصد کاهش داشته است.
در ادامه گزارش گوترش آمده است در سال 2025 میلادی، 22.9 میلیون نفر در افغانستان به دلیل ناامنی غذایی، سوءتغذیه، تغییرات اقلیمی و بی‌ثباتی اقتصادی به کمک‌های بشردوستانه نیاز خواهند داشت.


دو شنبه 20 اسفند 1403 - 12:4:14

دسته بندی :