تسلط مخالفان دولت موقت سوریه بر فرودگاه نظامی سطامو/ دخالت ارتش ترکیه و کمک به دولت موقت الجولانی

جمعه 17 اسفند 1403 - 9:0:0
تسلط مخالفان دولت موقت سوریه بر فرودگاه نظامی سطامو/ دخالت ارتش ترکیه و کمک به دولت موقت الجولانی

نیروهای مخالف دولت موقت سوریه به ریاست الجولانی، فرودگاه نظامی سطامو در ریف لاذقیه را پاکسازی و تسلط خود را بر این منطقه اعلام کردند. همزمان با این رخدادها، تظاهرات گسترده‌ای در شهرهای لاذقیه و طرطوس علیه سیاست‌های دولت موقت به وقوع پیوست و گزارش‌هایی از ورود نیروهای ترکیه برای کمک به دولت موقت سوریه نیز منتشر شده است.

منابع خبری گزارش دادند که مخالفان دولت موقت سوریه به ریاست الجولانی بر فرودگاه نظامی سطامو در غرب این کشور مسلط شدند.

بنابر گزارش بامداد جمعه رسانه‌های سوریه، فرودگاه بالگردی سطامو در ریف لاذقیه دقایقی پیش از سوی نیرو‌های مخالف دولت موقت سوریه به ریاست الجولانی پاکسازی شد.

بیشتر بدانید:

اروپا: حماس در آینده غزه جایی ندارد!

چالشی به نام پشتوانه مردمی حماس برای ترامپ

این درحالی است که نیرو‌های الجولانی در ساعات گذشته از این فرودگاه و هواگرد‌های موجود در آن برای سرکوب مخالفان خود در استان‌های ساحلی استفاده کرده بودند.

همچنین تیپ کوهستان مقاومت مردمی سوریه نیز از تسلط بر همه مناطق مرزی این کشور با لبنان در غرب این کشور خبر داد.

نیرو‌های تیپ کوهستان همچنین از تسلط بر منطقه الشیخ بدر در استان طرطوس خبر دادند.

برخی رسانه‌ها نیز اعلام کردند که نیرو و تجهیزات ارتش ترکیه برای کمک به دولت موقت سوریه در سرکوب مخالفان، از گذرگاه مرزی باب الهوی وارد سوریه شده است.

بنابر این گزارش، مردم غرب سوریه از جمله شهر‌های لاذقیه و طرطوس پنجشنبه شب علیه سیاست‌های دولت موقت سوریه به ریاست الجولانی و حملات عناصر وابسته به آن در غرب سوریه دست به تظاهرات زدند.

عناصر وابسته به الجولانی در ادامه سیاست سرکوب علویان، حملات شدیدی به استان لاذقیه انجام دادند که با مقاومت شدید مردمی رو‌به‌رو شدند.

درهمین حاال رسانه‌های نزدیک به مخالفان دولت موقت سوریه به ریاست الجولانی از کشته شدن فرزند مرهف ابوقصره وزیر دفاع وی در درگیری‌های غرب سوریه خبر دادند، اما رسانه‌های نزدیک به دولت موقت سوریه این اخبار را تکذیب و بر شایعه بودن آن تاکید کردند.

گفته می‌شود که در درگیری شدید شب گذشته (پنجشنبه) میان نیرو‌های وابسته به دولت انتقالی سوریه و مخالفان مسلح در منطقه "جبله" در حومه لاذقیه، ١۵ تن از نیرو‌های الجولانی کشته شدند.


ویژه‌های الکوثر را اینجا دنبال کنید.

برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید.


جمعه 17 اسفند 1403 - 10:48:36

برچسب :