وی ادامه داد: کتاب شریف صحیفه سجادیه حاوی پنجاه و چهار دعا است، البته این کتاب صرفاً یک کتاب دعا نیست که امام خوانده باشند و راویان نقل کرده باشند، بلکه امام املا کردند و فرزندان ایشان امام باقر بن علی و زید بن علی آن را نوشتهاند. نکته دیگر شجره یا درخت اسانید صحیفه سجادیه است، اینکه این متن چگونه به دست ما رسیده خیلی نکته مهمی است. برای همه اندیشمندان ثابت شده است که غیر از امام معصوم نمیتواند چنین کلماتی بیاورد.
بیشتــر بدانیــد:
ویژه نامه ولادت امام سجاد (ع)؛ زینت عبادت کنندگان
فضیلت و اعمال ماه شعبان المعظم
وافی با بیان اینکه این کتاب به درستی مردم دنیا معرفی نشده است، گفت: برخی از دانشگاههای معتبر دنیا با بررسی مفاهیم کتاب صحیفه سجادیه معتقدند که اگر این کتاب به دنیا معرفی میشد مورد توجه دانشمندان قرار میگرفت و مقالات زیادی درباره آن نوشته میشد.
مدیر بنیاد صحیفه سجادیه درباره ارزش بالای کتاب صحیفه سجادیه گفت: شیخ طنطاوی بیان میکند که این کتاب بالاتر از کلام مخلوق است و پایینتر از کلام خالق. وی افسوس میخورد که چرا ما از این گنجینه محروم بودیم و الازهر ما را از آن بهرهمند نساخت.
وی با بیان اینکه از کتاب صحیفه سجادیه هزاران موضوع استخراج شده است، گفت: در تحقیقاتی که در اصفهان انجام دادهاند بیش از سه هزار موضوع از همین پنجاه و چهار دعای صحیفه سجادیه استخراج شده است که در حوزههای امنیتی، سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، عقیدتی، سلامتی، پزشکی، تربیتی، اخلاقی و… است.
وافی ادامه داد: این به کتاب زبان دعا است، یعنی زبان ساده فطری انسان امروز و اینگونه کتاب محور وحدت است. کسی که به این مضامین نگاه کند میبیند اسراری در این دعاها هست که در کلام اهل بیت (ع) نیست.
ویژههای الکوثر را اینجا دنبال کنید.
برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 16 بهمن 1403 - 19:10:53