ترکیه درصدد استقرار جنگنده در سوریه

دو شنبه 15 بهمن 1403 - 11:30:41
ترکیه درصدد استقرار جنگنده در سوریه

نشریه «ترکیه» با بیان اینکه به زودی آنکارا و دمشق توافقنامه راهبردی نظامی امضا می‌کنند، نوشت: بر اساس این توافقنامه ترکیه دو پایگاه هوایی در سوریه احداث می کند.

به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، نشریه «ترکیه» با اشاره به اینکه دکترین امنیتی و نظامی سوریه به طور کلی با کمک ترکیه تغییر خواهد کرد، نوشت: یکی از این موارد، خرید پهپاد، رادار و سامانه های جنگ الکترونیک برای امنیت مرزی است تا در امتداد مرزهای سوریه مستقر شوند.
یک مقام وزارت دفاع سوریه نیزبا بیان اینکه دمشق به زودی پهپادهای ترکیه را دریافت خواهد کرد، گفت: صنایع هوایی ترکیه برای مقابله سوریه با تهدید تروریسم پ ک ک/ ی پ گ و احتمال ورود تروریستها از مرزها و همچنین نظارت بر اقدامات اسرائیل به ما کمک زیادی خواهد کرد.

همچنین بخوانید: ترکیه این بار چه خوابی برای عراق دیده است؟

در سفر مقامات نظامی ترکیه به سوریه، مسائل فنی همکاری مشترک و انتقال تکنولوژی و تسلیحات نظامی ترکیه به سوریه مورد بررسی قرار گرفته است.
همچنین منابع عربی مدعی شده اند که ترکیه به زودی با سوریه یک تفاهم نظامی مشترک امضا خواهد کرد که بر مبنای آن، آنکارا در صورت تهدید نظامی سوریه از داخل یا خارج به آن کمک خواهد کرد. همچنین ترکیه برای آموزش نیروهای نظامی و خلبانان سوری، دو پایگاه نظامی در سوریه ایجاد خواهد کرد.
ترکیه در این دو پایگاه تا زمان تشکیل کامل ارتش سوریه، 50 فروند جنگنده اف 16 مستقر خواهد کرد تا جلوی هر تهدید یا حمله ای را بگیرد.


دو شنبه 15 بهمن 1403 - 11:30:37