در برنامه قضیه ساخنه مطرح شد:
ویژه -الکوثر: «حسن حجازی» کارشناس مسائل منطقه و تحلیلگر در گفتگو با برنامه «قضیه ساخنه» شبکه الکوثر تصریح کرد: درحالی که به پایان مهلت 60 روزه خروج رژیم صهیونیستی از جنوب لبنان نزدیک می شویم، اما شواهد از پایبند نبودن رژیم اشغالگر به مفاد توافق و قطعنامه های بین المللی و نقض مکرر آنها حکایت دارد.
حجازی گفت: طبق مهلت 60 روزه قرار است رژیم اشغالگر صهیونیستی از لبنان عقب نشینی کند، اما با نزدیک شدن به موعد مقرر، اساساً با فریبکاری و دروغگویی صهیونیست ها روبرو هستیم.
وی با بیان اینکه صهیونیستها در برخورد با قطعنامه های بین المللی همیشه به بهانه جویی، دروغ و فریبکاری روی می آورند، افزود: به این موضوع که صهیونیست ها به توافق ضرب الاجل و مفاد آن پایبند باشند، اطمینانی نیست.
حجازی تصریح کرد: حامیان تصمیم و مهلت 60 روزه به ویژه آمریکایی ها و فرانسوی ها شاهدان دروغین بودند وهیچ اعتراض و انتقادی از کمیته ناظر برآتش بس درخصوص نقض ها و تخلفات روی داده نشنیدیم و رژیم اشغالگر صهیونیستی با حمایت آمریکا از پاسخگویی ها دراین زمینه طفره می رود.
همچنین بخوانید:
مخالفت لبنان با تمدید مهلت خروج اشغالگران
این کارشناس مسائل منطقه در پایان با تاکید بر اینکه گزینه مقاومت تنها راه تحقق حقوق ملت هاست ، گفت: نخست وزیر رژیم صهیونیستی نمی خواهد شکست را بپذیرد و اکنون رژیم اشغالگراز نظر داخلی در وضعیت نامناسبی بسر می برد و شهرک نشینان از بازگشت به شهرک های شمال می ترسند و به همین دلیل نتانیاهو به بهانه دروغین وجود زیرساخت ها و تسلیحات مقاومت لبنان ، سعی می کند به حضور ارتش اشغالگر در جنوب لبنان ادامه دهد.
شنبه 6 بهمن 1403 - 12:9:5