در برنامه عراق الغد مطرح شد:

دولت و ملت عراق حامی آرمان فلسطین هستند

دو شنبه 1 بهمن 1403 - 11:4:37

یک کارشناس و تحلیلگر عراقی تاکید کرد دولت عراق دارای سابقه درخشانی در حمایت مستمر از آرمان فلسطین است.

ویژه ‌- الکوثر: پروفسور«صباح العقیلی» ، نویسنده و تحلیلگر سیاسی در گفتگو با برنامه «عراق الغد» گفت: مسئله فلسطین در تاریخ عراق  همواره مورد توجه بوده  و عراقی ها از سال 1948 و زمان اشغال فلسطین و نیز در جنگ های 1967 و 1973 در کنار فلسطینیان بودند.
وی با بیان اینکه عملیات طوفان الاقصی ضد رژیم صهیونیستی برگی افتخارآمیز در تاریخ است، تصریح کرد: مردم عراق با اعتقادات دینی، اخلاقی، انسانی و تاریخی خود همیشه در حمایت از آرمان فلسطین پیشتاز بودند واین حمایت را  ضروری می دانند.
این کارشناس عراقی افزود: دولت کنونی عراق وشخص «محمد الشیاع السودانی» در مقام نخست وزیر همواره توجه خاصی به مساله فلسطین داشته است و گروه های مقاومت اسلامی عراق  نیز درحمایت از مردم فلسطین از جایگاه بسیار مهمی برخوردارند و درحملات موشکی و پهپادی ضد رژیم صهیونیستی نقش پر رنگی ایفا کرده اند.

همچنین بخوانید: 
پیروزی مقاومت در غزه با آزادی اسرا

پروفسور«صباح العقیلی» در ادامه گفت: زیاد النخاله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین  اخیرا از جمهوری اسلامی ایران، مقاومت عراق، یمن و لبنان  تشکر و قدردانی کرد و این مایه افتخار و غرور است  و کارنامه جمهوری اسلامی ایران در حمایت از محور مقاومت در برابر استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی درخشان است .
این کارشناس با اشاره به اینکه هم اکنون در اتاق عملیات مشترک مقاومت، هماهنگی بالایی در تبادل اطلاعات و انجام حملات و عملیات ها وجود دارد، تاکید کرد: پیروزی جنبش حماس ضد رژیم صهیونیستی ، پیروزی محور مقاومت و پیروزی اراده مردم فلسطین است.


دو شنبه 1 بهمن 1403 - 11:4:23