به بهانه میلاد خجسته فاطمه زهرا (س) سرور بانوان جهان

یک شنبه 2 دی 1403 - 9:0:0
به بهانه میلاد خجسته فاطمه زهرا (س) سرور بانوان جهان

آسمان مکه آذین بند قدوم دختر خورشید است و کعبه و زمزم و صفا، سرود خوان آمدن کوثر رسول الله (ص).

به گزارش پایگاه شبکه الکوثر،  فاطمه‌ی‌زهرا(سلام‌الله‌علیها)، رازِ ناشناخته‌ی عالمِ وجود است؛ به‌تعبیر امام‌صادق(ع)، لَیْلَةُ‌الْقَدْرِ هستی‌ست ؛ همان‌طورکه لَیْلَةُ‌الْقَدْر، در بین شب‌های سال، گم است و ناشناخته است، قَدرِ فاطمه‌ی‌زهرا(سلام‌الله‌علیها) هم در عالمِ‌خلقت، ناشناخته است؛ سرِّ بزرگِ خدای‌متعال است، در جهان‌خلقت.

ایّام مسرّت بخش میلاد دخت بزرگوار پیامبر خاتم، حضرت فاطـــمه زهـــرا صلوات الله علیها را به محضر حضرت بقیّة الله الاعظم ارواحنا فداه و همه شیفتگان و دلباختگان آستان فاطمی سلام الله علیها تبریک و تهنیت عرض می کنيم و امیدوارم این ولادت با ولادت و تابش انوار فاطمی سلام الله علیها در خانه ی قلب دوستداران آن بزرگوار توأم شود.

بیشتــر بدانیــد:

آماده‌سازی حرم رضوی برای ولادت حضرت مادر

شعار محوری هفته گرامیداشت مقام زن و خانواده

 

بشارت ولادتی در معراج

فاطمه (س) همان  بانویی است که خداوند بشارت ولادتشان را در معراج به  محمد مصطفی(ص) دادند؛ حضرت فاطمه(س) از نسل فردی است که خداوند درباره اش فرموده است: «خلقت الاشیاء لاجلک و خلقتک لاجلی»؛ همه چیزها را برای تو و تو را برای خودم آفریدم.

فاطمه زهرا(س) ام ابیها نام گرفتند، چرا که پیامبر بزرگوار اسلام پدر حضرت فاطمه (س) ایشان را به این نام می‌خواندند و از طرفی مادر هر چیزی اصل و اساس اوست. ممکن است مقصود آن باشد که حضرت فاطمه(س) اصل و اساس درخت رسالت است، چنان که در روایت آمده است: «شجره طیبه پیامبر ساقه اش علی و ریشه اش فاطمه، میوه اش فرزندان او و شاخ و برگش شیعیان حضرت می باشند». اگر ریشه درخت نباشد، درخت خشک می گردد و طراوت خود را از دست می دهد. حضرت زهرا (س) اگر نبود، درخت اسلام سرسبزی و نشاط خود را از دست می داد.

بانویی از جنس کوثر

حضرت فاطمه زهرا (س) بانوی نمونه اسلام و اسوه و الگوی کامل فضیلت  و نجابت است و خداوند  لقب کوثر را به این بانوی قدسی اعطا کردند، چرا که سرچشمه تمام خوبی های جهان است.

بانویی که  پدرشان آخرین پیامبر خدا (ص) و همسرشان نخستین امام شیعیان است و در دامن نخستین زن مسلمان عالم، پاک‌ترین و گرامی ترین زن  تاریخ پرورش یافت؛ بانوی آب و آیینه که در میان هلهله و نغمه های آسمانی و تسبیح قدسیان متولد شد.

سیدة نساء العالمین و بزرگ بانوی زنان جهان نمونه بارزی از بهترین مادر، همسر و بانوی جهان است و روز ولادتشان برای تمام زنان آزاده جهان روز زن و روز مادر نامیده می شود؛ مادری که بهشت را زیر پایش می گذارند.

جایگاهی بی بدیل

مادر مقام والا و بی بدیلی است که هیچ جایگاه و مقامی به پای آن نمی رسد، جایگاهی که  بهشت را ارمغان قدم هایش می کنند، چرا که مقام و بلندی خود را از  سرور زنان اهل بهشت، حضرت فاطمه زهرا (س) دریافت می کند.

حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی)، رهبر معظم انقلاب اسلامی در این زمینه فرمودند: «اَلجَنَّةُ تَحتَ اَقدامِ الاُمَّهات»، تَحتَ اَقدام کنایه است، تعبیر کنایی است؛ بهشت زیر پای مادر است، یعنی دم دست مادر است. شما بهشت می خواهید، بروید سراغ مادر؛ او بهشت را به شما خواهد داد. به او محبّت کنید، به او مهربانی کنید، به او خدمت کنید، از او اطاعت کنید، به او احترام کنید، او بهشت را به شما خواهد داد.

ایشان این جایگاه را دارای حق حیات بر گردن انسان‌ها معرفی می‌کنند و نقش مادر را مایه انتقال عناصر هویّت ملّی‌ و افشاننده بذر ایمان در دلها می‌دانند.

پرچمدار تربیت فرزندان

باید ابراز کرد، برترین نقشی که در کلام  قرآن و آموزه‌های دینی برای زنان ترسیم  شده، نقش مادری و عهده‌داری پرچم تربیت فرزندان به‌دست مادران است.


ویژه‌های الکوثر را اینجا دنبال کنید.

برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید.


یک شنبه 2 دی 1403 - 10:27:16

دسته بندی :