به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، به نقل از «رأی الیوم» یائیر لاپید، رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی گفته است: «محور ایران در وضعیت ضعف بیسابقهای قرار دارد و این فرصتی است برای پیاده کردن ائتلاف منطقهای قوی با عربستان سعودی و کشورهای امضا کننده پیمان ابراهیم».
هم اکنون زمان آن رسیده است که اسرائیل به طور جدی برای دستیابی به یک دستاورد سیاسی جامع و مهم در غزه و کرانه باختری تلاش کند.
بیشتــر بدانیــد:
بشار اسد، نوزدهمین رئیس جمهور سوریه که بود؟
پایان حکومت بشار اسد و انتقال قدرت به مخالفان مسلح
توافقهای ابراهیم یا پیمان ابراهیم (Abraham Accords) بیانیه مشترک رژیم صهیونیستی، امارات متحده عربی و ایالات متحده بود که در ۱۳ اوت ۲۰۲۰ منعقد شد.
هیاتهای عالیرتبه رژیم صهیونیستی و امارات متحدهعربی و بحرین روز سهشنبه ۱۵ سپتامبر ۲۰۲۰ توافقنامه صلح را که با میانجیگری آمریکا به دست آمد در کاخ سفید امضا کردند.
توافقنامهٔ صلح رژیم صهیونیستی–امارات متحدهٔ عربی بهطور رسمی توافقنامهٔ صلح ابراهیم: پیمان صلح، برقراری روابط دیپلماتیک و عادیسازی کامل روابط بین امارات متحدهٔ عربی و حکومت اسرائیل و توافقنامهٔ عادیسازی روابط بحرین– رژیم صهیونیستی بهطور رسمی توافق ابراهیم: اعلامیهٔ صلح، همکاری و روابط دیپلماتیک سازنده و دوستانه نامیده میشوند.
به نقل از رویترز محمد غازی الجلالي نخست وزیر سوریه است که امروز از طرف رهبر گروه تحریرالشام موظف شد دولت سوریه را همچنان اداره کند.
الجلالی در سحرگاه امروز اظهار کرد که دوران جدیدی حاکم شود و تاکید کرد آماده هرگونه اقدامی برای واگذاری قدرت است.
خبرگزاری روسی «تاس» پیشتر اعلام کرده بود که بشار اسد رئیس جمهور سوریه دمشق را ترک کرده است.
ویژههای الکوثر را اینجا دنبال کنید.
برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید.
یک شنبه 18 آذر 1403 - 14:34:10