به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، این کارشناس راهبردی گفت: دولت عراق اخیراً سرشماری نفوس را به اتمام رسانده است که به عنوان اولین سرشماری در در چهل سال اخیر یعنی از سال 1997 است؛ این یکی از مهم ترین اقدامات دولت به ریاست محمد شیاع السودانی محسوب می شود. .
دکتر غازی اللامی در برنامه «عراق الغد» از شبکه الکوثر تاکید کرد: این سرشماری در ابتدا با هدف تعیین اندازه جمعیت انجام شد، اما می تواند به مثابه ابزاری راهبردی باشد برای جمعآوری دادههای حیاتی که تأثیر مستقیم بر برنامههای توسعه دارد. این فرآیند نشاندهنده تغییر کیفی نسبت به سرشماریهای قبلی است که می تواند از آمارهای معمول فراتر رفته و استراتژیهای جدید با هدف توسعه جامعه ایجاد کند.
بیشتــر بدانیــد:
کارشکنی تروئیکای اروپایی با هدف اعمال فشار سیاسی بر ایران
«سیدحسن نصرالله» در تاریخ آزادگان عالم جاودانه ماند
وی افزود: مسؤولان بر این باورند این سرشماری نقطه شروع در تصمیم گیری های درست در آینده است، از جمله اولویت بندی پروژه های عمرانی، تحقق عدالت اجتماعی و کاهش بیکاری. این سرشماری با تعیین سن جمعیت و فعالیتهای حرفهایمی تواند به جوانان بیکار، کمک میکند و پتانسیل آنها را در پروژههای جدید سرمایهگذاری میکند.
اللامی افزود: ناظران همچنین تأیید کردند که ورود سرشماریکنندگان به مناطق دورافتاده عراق گام مهمی برای اطمینان از جامعیت سرشماری است، زیرا آسایش و خدمات لازم مستلزم اطلاع از آمار حقیقی نفوس است.
دکتر اللامی در پایان گفت: این سرشماری سنگ بنای برنامههای استراتژیک کوتاهمدت است که از طریق آن دولت ارتقای استانداردهای زندگی و ارتقای عدالت اجتماعی در جهت ساختن عراق با ثباتتر و توسعهیافتهتر دنبال می کند.
ویژههای الکوثر را اینجا دنبال کنید.
برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید.
دو شنبه 5 آذر 1403 - 14:39:57