به اشتراک بگذارید

تاكيد بر پايان نسل‌كشي فلسطينيان در مجمع پارلماني اندونزي و آفريقا 

 وزیر امور خارجه اندونزی در دومین مجمع پارلمانی اندونزی-آفریقا، بر نقش پارلمان‌ها برای پایان دادن به نسل‌کشی در فلسطین تاکید کرد.

تاكيد بر پايان نسل‌كشي فلسطينيان در مجمع پارلماني اندونزي و آفريقا 

به گزارش پایگاه شبکه الکوثربه نقل از خبرگزاری آنتارا، رتنو مارسودی، وزیر امور خارجه اندونزی در نشست ویژه مجمع پارلمانی اندونزی و آفریقا (IAPF) در شهر بالی تاکید کرد که پارلمان ها می توانند تجربیات و بهترین شیوه ها را در ایجاد سیاست هایی برای مقابله با چالش های جهانی، از جمله پایان دادن به تجاوز و نسل کشی در فلسطین به اشتراک بگذارند.
وی افزود: در مورد فلسطین، پارلمان‌ها با استفاده از شبکه‌های پارلمانی برای ایجاد فشار عمومی بین‌المللی برای پایان دادن به تجاوزات و نسل‌کشی در فلسطین، حمایت از کمک‌های بشردوستانه و پیشبرد راه‌حل دو کشوری نقش حیاتی ایفا می‌کنند.
وزیر امور خارجه اندونزی اضافه کرد: پارلمان ها فقط نهادهای قانونگذاری نیستند، بلکه به عنوان پل ارتباطی بین آرمان های مردم و سیاست های عمومی عمل می کنند.
مرسودی خطاب به حاضران گفت: اجازه دهید از طریق یک مشارکت پارلمانی قدرتمند به طور جمعی به هدف مشترک خود یعنی صلح، امنیت و رفاه برای همه دست یابیم.
اندونزی میزبان دومین مجمع پارلمانی اندونزی-آفریقا (IAF) در بالی در تاریخ ۱-۳ سپتامبر ۲۰۲۴ (۱۱ تا ۱۳ شهریور) است.


آخرین اخبار جهان اسلام را در الکوثر فارسی پیگیری کنید
ویژههای الکوثر را اینجا دنبال کنید