به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، محمد حسین زارع زاده روز سه شنبه در یک نشست خبری که در محل سازمان بسیج جامعه پزشکی برگزار شد، افزود: سالهای متمادی است که در موضوع بهداشت و درمان اربعین فعالیت داریم. سال گذشته 5 هزار و 951 نفر از پزشکان به پیاده روی اربعین اعزام شدند و بیش از یک میلیون و 665 هزار خدمت ارایه گردید.
وی ادامه داد: ارایه خدمات بهداشتی و درمانی اربعین حسینی از 22 خرداد تا پنجم شهریور بوده و با توجه به این که بیماری تب دانگ وارد شده و راه سرایت آن نیش پشه است همکاران ما فقط آمادگی ارایه خدمات درمانی به بیماران داخل کشور را دارند.
زارع زاده ادامه داد: همکاری لازم با اورژانس و دانشگاههای علوم پزشکی و هلال احمر برای تامین خدمات بهداشتی و درمانی و دارو را داریم و 19 موکب در بسیج مردمی عراق بر پا می شود.
وی توضیح داد: با توجه به علاقه مندی افراد برای حضور در شهر کربلا و نجف ، 218 همکار ما از بسیج جامعه پزشکی داوطلب شده تا با مردم عراق در ارایه خدمات درمانی همکاری داشته باشند.
به گفته وی، در مرز مهران بیمارستان صحرایی داریم و خدمات به صورت مشارکتی ارایه می شود و همکاری و هم افزایی لازم در اورژانس و هلال احمر برای تامین دارو انجام خواهد شد.
وی افزود: فعالیت های جهاد تبیین، برگزاری همایش ها و یادواره های شهدا و اردوی راهیان نور بصورت مستمر در طی سال های فعالیت حوزه سلامت بصورت داوطلبانه و رایگان انجام می شود.
زارع زاده افزود، 53 بیمارستان صحرایی در مناطق محروم برپا کردیم و بیش از 40 هزار نفر در اردوی جهادی شرکت کردند و 6 میلیون و 400 هزار خدمت انجام شد، و 4 هزار و 521 عمل جراحی در مناطق محروم به صورت رایگان انجام شد.
وی به جهاد امید آفرینی اشاره کرد و گفت: دشمن تمام همت خود را برای ناامید کردن مردم ما گذاشته تا در اذهان عمومی این فکر را ایجاد کند که انقلاب اسلامی پیشرفتی ایجاد نکرده ولی ما با انجام اقداماتی کاری می کنیم تا امیدآفرینی را در بین مردم ایجاد و تقویت کنیم.
برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید
ویژههای الکوثر را اینجا دنبال کنید
سه شنبه 9 مرداد 1403 - 12:46:26