شکنندگی اقتصاد رژیم صهیونیستی در پی محاصره دریایی ارتش یمن 

شنبه 23 تیر 1403 - 18:0:0
شکنندگی اقتصاد رژیم صهیونیستی در پی محاصره دریایی ارتش یمن 

 روزنامه عرب زبان رای الیوم نوشت: تهدیدات یمنی‌ها، به افزایش قیمت محصولات به ویژه مایحتاج اساسی غذایی رژیم  اسرائیل منجر شده و این  مساله ناشی از  افزایش هزینه های  باربری دریایی و نرخ بیمه خطرات است

به گزارش پایگاه شبکه الکوثر،  روزنامه الکترونیکی «رای الیوم» با اشاره به تاثیر عمیق حملات نیروهای مسلح یمن علیه رژیم صهیونیستی افزود:  کارشناسان برآورد کردند که  جایگزین های حمل و نقل دریایی بسیار گران است و اقتصاد اسرائیل تاب و تحمل آن را در دراز مدت ندارد.
این روزنامه تصریح کرد: علاوه بر عملیات هفتم اکتبر(۲۰۲۳) و تبعات اقتصادی کمرشکن آن بر دوش اقتصاد اسرائیل و هزینه های حدود ۲۰۰ میلیارد شیکلی جنگ و کاهش قدرت خرید صهیونیست‌ها و آسیب دیدن بخش ساخت و ساز و فناوری؛ عملیات نیروهای مسلح یمن علیه کشتی های اسرائیلی در دریای سرخ، بار اضافی بر دوش اقتصاد رژیم صهیونیستی نهاده که تنها گلوگاه آن ایلات(ام الرشراش)، گذرگاه حیاتی این رژیم و بزرگترین بندر واردات آن است.
رای الیوم ادامه داد: طبق گزارش منابع وابسته به شرکت «یو پی اس» اسرائیل، نرخ حمل و نقل دریایی از آسیا به سرزمین های اشغالی افزایش بین ۴۰ تا ۵۰ درصدی را شاهد است. بیشتر شرکت های حمل و نقل اعلام کرده اند که بار خود را در بنادر اروپایی تخلیه و با کشتی های کوچک به فلسطین اشغالی می‌برند که این خود هزینه ها را افزایش می دهد.
رای الیوم با بیان اینکه  حملات ارتش یمن در دریای سرخ سونامی است که در تنگه باب المندب شروع شده و به اسرائیل خواهد رسید، تاکید کرد: . چند روز قبل، رسانه‌های رژیم صهیونیستی اذعان کردند که از آغاز حمله این رژیم به نوار غزه در هفتم اکتبر۲۰۲۳ تاکنون، ۴۶ هزار شرکت صهیونیستی تعطیل شده‌اندو انتظار می‌رود تا پایان سال جاری میلادی، تعداد شرکت‌های اسرائیلی تعطیل‌ شده به ۶۰ هزار شرکت برسد.
این در حالیست که روزنامه معاریو  چاپ رژیم صهیونیستی نیز به نقل از «یوئیل امیر» مدیر اجرایی شرکت اطلاعاتی Coface Bdi نوشت بخش‌های زیادی از اقتصاد اسرائیل  در نتیجه جنگ متحمل آسیب جدی شده‌اند، صنعت ساختمان و صنایع مرتبط با آن است،، مانند سرامیک، آلومینیوم، مصالح ساختمانی و غیره. همچنین از جمله بخش‌هایی که طی جنگ به شدت آسیب دیده‌اند،  به بخش تجارت، گردشگری و کشاورزی هم میتوان اشاره کرد.
وی همچنین تصریح کرد: خسارت‌های اقتصادی اسرائیل از جنگ بسیار زیاد است و شرکت‌های اسرائیلی با چالش‌های بسیار سختی از جمله کمبود نیروی کار، کاهش فروش، مالیات زیاد، هزینه‌های مالی بالا، مشکلات حمل و نقل و لجستیک، کمبود مواد اولیه، عدم دسترسی به زمین‌های کشاورزی در مناطق جنگی رو به‌رو هستند.


آخرین اخبار جهان اسلام را در الکوثر فارسی پیگیری کنید
ویژههای الکوثر را اینجا دنبال کنید


شنبه 23 تیر 1403 - 13:51:13