ورود گسترده سلاح و تجهیزات نظامی از آمریکا و آلمان به رژیم صهیونیستی 

دو شنبه 6 فروردین 1403 - 21:0:0
ورود گسترده سلاح و تجهیزات نظامی از آمریکا و آلمان به رژیم صهیونیستی 

با وجود درخواست‌های فزاینده منتقدان رژیم صهیونیستی در سراسر جهان بابت محدود کردن فروش تسلیحات به این رژیم، داده‌های منتشر شده روزهای اخیر نشان می‌دهد که قریب به تمامی واردات تسلیحات رژیم صهیونیستی از کارخانجات آمریکایی و آلمانی است.

­­­به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، براساس گزارش موسسه تحقیقات بین‌المللی صلح استکهلم (سیپری) که درباره تسلیحات و درگیری‌های مسلحانه تحقیق می‌کند، ۶۹ درصد از خرید تسلیحاتی رژیم صهیونیستی از آمریکا، ۳۰ درصد از آلمان و ۰.۹ درصد هم از ایتالیاست.
 در گزارش سیپری همچنین آمده است: در پایان سال گذشته میلادی، ایالات متحده به سرعت هزاران بمب هدایت شونده و موشک به اسرائیل تحویل داده اما ارزش کلی واردات تسلیحاتی این رژیم صهیونیستی از آمریکا در سال ۲۰۲۳، برابر با ۲۰۲۲ بوده است. همچنین تا پایان سال ۲۰۲۳، تحویل تعویق افتاده تسلیحات اصلی به اسرائیل شامل ۶۱ جنگنده از آمریکا و چهار زیردریایی از آلمان است.
منظور از بمب‌های هدایت شونده، ظاهرا کیت‌هایی است که از طریق سیستم‌هایی مانند مهمات حمله مستقیم مشترک (JDAM) ساخته شده توسط شرکت‌های آمریکایی، بمب‌های ساده را به تسلیحات دقیق تبدیل می‌کند. اسرائیل خودش چنین سیستم‌هایی را نمی سازد.
سیپری همچنین گزارش کرد، فروش جنگنده‌های آمریکایی به رژیم صهیونیستی در دهه‌های گذشته نقش کلیدی در اقدامات نظامی این رژیم صهیونیستی علیه حماس و حزب الله ایفا کرده است.
تمامی جنگنده‌های دارای سرنشین نیروی هوایی اسرائیل، آمریکایی هستند بجز یک هلیکوپتر ساخت شرکت ایرباس فرانسه که در ناوگان هوایی نیروهای نظامی این رژیم است.
در نتیجه، اسرائیل برای بسیاری از اجزای جنگنده‌ها، هلیکوپترها، ناوها و زیردریایی‌های خود به شدت به سایر کشورها متکی است، چون سازندگان خارجی معمولا اجازه جدایی بین محصول اصلی و سیستم‌های نصب شده آن را نمی‌دهند، به جز تنظیمات محلی برای ناوبری و نرم افزار تطبیق.
کشورهای دیگر مانند انگلیس، کانادا و هلند نیز قطعات حیاتی جنگنده‌ها را به اسرائیل ارائه می‌کنند. رژیم صهیونیستی همچنین مواد دیگری را که برای مقاصد نظامی استفاده می‌شود از کشورهای مختلف وارد می‌کند.
اخیرا ملانی جولی، وزیر خارجه کانادا اعلام کرد اوتاوا صادرات سلاح به رژیم صهیونیستی را بابت حملات نظامی‌اش به نوار غزه متوقف کرده است.
مقام های آمریکایی نیز ماه جاری میلادی به پالیتیکو گفته بودند که جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در حال بررسی ارائه یکسری شروط درباره کمک نظامی آتی به رژیم صهیونیستی است اگر که این رژیم حمله زمینی به رفح داشته باشد.
بر اساس اعلام سیپری، رژیم اسرائیل به‌عنوان پانزدهمین واردکننده برتر تسلیحات در جهان با ۲.۱ درصد از کل واردات بر اساس داده‌های جهانی ۲۰۱۹-۲۰۲۳ رتبه‌بندی شده است. همچنین رژیم صهیونیستی نهمین صادرکننده برتر تسلیحات در جهان است که مسئول ۲.۴ درصد صادرات است.


آخرین اخبار جهان اسلام را در الکوثر فارسی پیگیری کنید
ویژههای الکوثر را اینجا دنبال کنید


دو شنبه 6 فروردین 1403 - 19:40:37