به اشتراک بگذارید

گزارش تصويري از كارخانه توليد آب ميوه طبيعي در مازندران

در برنامه «حول العالم» شبکه الکوثر گزارشی تصویری درباره یک کارخانه تولید آب میوه طبیعی در استان مازندران پخش شد.

به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، برای تولید آب میوه، نکتار و شربت میوه، ابتدا میوه‌ را به کنسانتره تبدیل می کنند و سپس از کنسانتره، محصولات مورد نظر به دست آورده می شود. علت تبدیل آب میوه به کنسانتره و مجددا تبدیل آن به آب میوه‌هایی که در دسترس مصرف کنندگان قرار می گیرند، سهولت نگهداری و جابجایی کنسانتره به علت حجم کمتر آن نسبت به آب میوه است. 


ویژه‌های الکوثر را اینجا دنبال کنید

برای دیدن سایر ویدئوها اینجا کلیک کنید