گزارش تصویری از کارخانه تولید آب میوه طبیعی در مازندران

پنج شنبه 18 اسفند 1401 - 17:1:0

در برنامه «حول العالم» شبکه الکوثر گزارشی تصویری درباره یک کارخانه تولید آب میوه طبیعی در استان مازندران پخش شد.

به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، برای تولید آب میوه، نکتار و شربت میوه، ابتدا میوه‌ را به کنسانتره تبدیل می کنند و سپس از کنسانتره، محصولات مورد نظر به دست آورده می شود. علت تبدیل آب میوه به کنسانتره و مجددا تبدیل آن به آب میوه‌هایی که در دسترس مصرف کنندگان قرار می گیرند، سهولت نگهداری و جابجایی کنسانتره به علت حجم کمتر آن نسبت به آب میوه است. 


ویژه‌های الکوثر را اینجا دنبال کنید

برای دیدن سایر ویدئوها اینجا کلیک کنید


پنج شنبه 18 اسفند 1401 - 16:34:23