به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، در استان خراسان شماری تعداد زیادی کارگاه تولید فرآورده های کنجدی وجود دارد. کنجد در تولید بسیاری از شیرینی ها کاربرد دارد و از آن روغن کنجد و ارده تولید می شود.
مصرف کنجد برای تقویت دستگاه ایمنی بدن و افزایش مقاومت بدن در برابر بیماری ها، تاثیرگذار است. همچنین کنجد خاصیت ضدالتهابی دارد و عناصر موجود در آن مثل کلسیم و منگنز و روی به تقویت استخوان ها و عضلات کمک می کند. سلولز موجود در دانه کنجد نیز برای بهبود عملکرد دستگاه گوارش و کاهش سوء هاضمه مفید است.
ویژههای الکوثر را اینجا دنبال کنید
برای دیدن سایر ویدئوها اینجا کلیک کنید
سه شنبه 9 اسفند 1401 - 9:14:17