به اشتراک بگذارید

پژوهشگر عراقي : مكتب شهيد سليماني در سراسر جهان گسترش يافته است

عباس شمس الدین در گفتگو با شبکه الکوثر درباره «آینده طرح جهانی مقاومت در پرتو مکتب شهید سلیمانی» صحبت کرد.

به گزارش پایگاه شبکه الکوثر ، استاد عباس شمس الدین در گفتگو با برنامه «الوجه الاخر» شبکه الکوثر گفت: یکی از مهم ترین ویژگی های مکتب امام خمینی (ره) و الگوی نمونه آن شهید حاج قاسم سلیمانی ، کار خالصانه برای خداوند متعال است.
استاد شمس الدین افزود : وقتی کاری را بدون نسبت دادن به خود و رهایی از آن و بی توجهی یا انتظار هیچ تعریف و تمجیدی از جانب دیگران و انتظار اجر و ثواب از جانب خداوند متعال انجام می دهی، این همان کاری است که حاج قاسم سلیمانی کرد. 
وی تصریح کرد : آنچه در عراق پس از ورود نیروهای آمریکایی و نیروهای همپیمانش از 30 کشور جهان به عراق دیدیم ، ملت عراق در دوران حکومت رژیم صدام فروپاشیده بود و برای همین پذیرفت که شیطان اکبر یعنی آمریکا با شیطان اصغر و نزدیکتر یعنی رژیم صدام مقابله کند. اما با ورود حاج قاسم سلیمانی به خط جهاد در عراق طی هشت سال تلاش و اخلاص در عراق با موفقیت انجام داد، نیروهای آمریکایی بیرون رانده شدند و حتی در سال 2011 تصمیم به فرار گرفتند. 
شمس الدین گفت : در شهر صعده یمن که هفت جنگ داشت و به طرز وحشتناکی توسط تکفیری ها محاصره شده بود، اوضاع در مدت چند سال به گونه ای تغییر کرد بخش بزرگی از یمن و حتی مناطق دیگری  این قدرت و عظمت حاج قاسم سلیمانی را که در سراسر جهان گسترش یافت ، احساس می کنند. 


 

پربازدیدترین