به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، فناوری بایونیک از جدیدترین شاخههای علم است که تلفیق الکترونیک، رباتیک و فیزیولوژی بدن انسان است.
دست مصنوعی بایونیک پالسهای الکتریکی را از ماهیچههای باقی مانده از بخش بالایی دست معلول دریافت میکند و آنها را با کمک موتورهای دست مصنوعی، به حرکت تبدیل میکند به طوری که فرد، مانند دست طبیعی خود، وقتی که اراده میکند فرمان از مغز به ماهیچه دست و سپس به انگشتان دست بایونیک انتقال مییابد و آنگاه میتواند یک لیوان را بگیرد یا در را باز و بسته کند و یک تخم مرغ را بلند کند.
دستهای قبلی بایونیک به انجام چند حرکت محدود میشدند، اما دست جدید که مهندسان در انگلیس آن را ساخته اند، قابل ارتقا از راه دور است و میتواند حرکات جدیدتری انجام دهد. این دست با کمک هوش مصنوعی و یک اپلیکیشن از راه دور ارتقا مییابد.
یک خانم معلول می گوید: دست مصنوعی قبلی عادی من هیچ کمکی به من نمیکرد و حتی دردسرساز بود. اما به لطف فناوری اکنون میتوانم بسیاری از کارهایی که نمیتوانستم، انجام دهم. من سه فرزند دارم که با این دست بهتر به آنها رسیدگی میکنم.
بنیانگذار شرکت سازنده دست بایونیک هم معتقد است : ما با کمک هوش مصنوعی و اپلیکیشن در هر کجای دنیا از راه دور میتوانیم به این دست بایونیک متصل شویم و امکان تازهترین حرکات را به آن بدهیم. دیگر لازم نیز دست مصنوعی را برای ارتقا برای ما ارسال کنند که زمانی طولانی میبرد. اکنون بلافاصله دست ارتقا مییابد.
مدیر عامل شرکت سازنده دست بایونیک گفت: ما از مدت زیادی قبل به فکر ایجاد تغییراتی در این دستهای بایونیک بودیم و نرم افزارهایی طراحی کردیم که قابل اتصال به این دست باشند تا بتوان آنها را از راه دور کنترل و تغییر داد.
شنبه 29 مرداد 1401 - 13:3:58