به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، یکی از دانشجویان کامرونی مقیم ایران در گفتگو با عیسی صادقی خبرنگار الکوثر ، ازآیین ها و آداب و رسوم جالب قشر مسلمان مردم کامرون در ماه بندگی خدا توضیح می دهد و نگاهی کلی از جامعه دینی این کشور را برای ما ترسیم می کند.
ماه رمضان و غذا های سنتی در کامرون
موسی عبدالرحمن دانشجوی کامرونی مقیم ایران اظهار داشت: کشور کامرون دارای اقلیت های کوچک و بزرگ بسیاری است ولی بیشتر مردم این کشور را مسیحیان تشکیل می دهند ، در کنار این اقلیت های دینی 21 درصد جمعیت این کشور مسلمانان هستند که بیشتر آنها سنی مذهب اند و اقلیت کمی از تشیع در این جمع زندگی می کنند.
وی افزود: علی رقم این تنوع دینی و عقیدتی همه مردم با احترام به گرایش های دینی ، با آرامش در کنار هم زندگی می کنند و حتی در برقراری آیین ها و مراسم مذهبی همدیگر را یاری می کنند.
این دانشجوی کامرونی تاکید می کند : با شروع ماه مبارک رمضان مسلمانان این کشور در ایام این ماه مبارک علاوه بر روزه داری شروع به پختن غذا های محلی می کنند مانند مووامبادا مرغ ، پیری پیری فلفلی ، ساکا ساکا که از برگ کاساوا پخته می شود .
موسی عبدالرحمن ادامه داد: بیشتر غذا هایی که در ماه مبارک رمضان پخته می شود از ترکیب گیاهان و میوه جات آفریقایی است و چون دارای پروتئین و ویتامین بالایی است فرد در ایام روزه داری کمتر احساس گشنگی و تشنگی می کند.
وی اضافه کرد: در این ماه مبارک کودکان و نوجوانان با برگزاری جشنواره هایی در غرفه های مختلف ، این غذا های محلی را به فروش می رسانند.
روزه داری و رعایت قوانین آن در کامرون
عبدالله علی موسی برادر عبدالرحمن موسی هم در رابطه با قوانین روزه داری در ماه مبارک رمضان در این کشور اظهار داشت: قوانین روزه داری در کامرون در بین اقوام محلی مسلمان از جایگاه ویژه ای برخوردار است .
وی افزود: در این ایام حتی کودکان هم باید برای آمادگی در زمان بلوغ روزه بگیرند (البته که قوانین هر قوم مسلمانی در این کشور فرق می کند)
وی افزود : روزه خواری در ایام ماه رمضان شلاق و جریمه نقدی برای بزرگ قوم را در پی دارد.
برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید
پنج شنبه 8 اردیبهشت 1401 - 14:40:38