به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، پورتال چینی سوهو می نویسد: تخم مرغ ارزش غذایی بالایی دارد و سرشار از پروتئین است، اما اشتباه در تهیه آن می تواند این محصول را از خواص مفید محروم کند یا حتی به سلامتی آسیب برساند.
به گفته نویسنده مقاله، حرارت دادن مواد غذایی به تخریب باکتری ها کمک می کند. اما اگر تخممرغ به مدت طولانی بجوشد، گوگرد و آهن موجود در آن به مواد دیگری تجزیه میشود و محصول، ارزش غذایی خود را از دست میدهد. در عین حال، دوستداران تخم مرغ آب پز در صورت حرارت دادن ناکافی در معرض مسمومیت هستند. همانطور که در مقاله ذکر شده است، مصرف تخم مرغ خام به ویژه برای کودکان خطرناک است.
زرده تخم مرغ از نظر محتوای پروتئین در راس هرم غذایی قرار دارد. برای اینکه به درستی زرده تخم مرغ جذب شود و به کاهش وزن کمک کند، زرده ها باید سبزیجات، ماهی، گوشت خورده شود. در ادامه این گزارش امده است که اگر می خواهید هضم غذا را بهبود ببخشید و کمبود ویتامین را فراموش کنید، دو عدد زده تخم مرغ را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید
از صفحه ندای نور الکوثر فارسی هم دیدن کنید
سه شنبه 28 دی 1400 - 18:20:27