سه قانون طلایی برای پیشگیری از سرطان

دو شنبه 20 دی 1400 - 12:24:35
سه قانون طلایی برای پیشگیری از سرطان

تهران- الکوثر: کارشناسان تغذیه سه قانون طلایی را برای پیشگیری از ابتلا به سرطان بر شمردند.

به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، سالانه تعداد زیادی از مردم بر اثر سرطان جان خود را از دست می دهند. آرسن رسولف، انکولوژیست، سه قانون طلایی را برای پیشگیری از سرطان نام برد که رعایت آنها نه تنها خطر ابتلا به بیماری را کاهش می دهد، بلکه سلامتی را نیز بهبود می بخشد. این مطلب را نشریه Medic Forum منتشر کرده است. 

کار اصلی، به گفته این پزشک، ترک عادت های بد است. قطران سیگار خطر ابتلا به سرطان ریه را حتی با دود دست دوم به میزان قابل توجهی افزایش می دهد. مصرف الکل، احتمال ابتلا به سرطان کبد، معده، روده بزرگ و مری را افزایش می دهد. این کوکتل های الکلی هستند که بیشترین خطر را ایجاد می کنند. 

دومین موردی که باید به آن توجه کنید تغذیه است. هنوز دقیقاً مشخص نیست که کیفیت غذا چه تأثیری بر بدن دارد، اما ثابت شده است که استفاده از غذاهای تند، شور، و دودی دلیل افزایش خطر ابتلا به سرطان معده و روده است. 

در نهایت این متخصص توصیه می کند برای جلوگیری از سرطان پوست از آفتاب فعال دوری کنید. ملانوما تهاجمی ترین نوع سرطان پوست است. آفتاب برای افراد دارای پوست روشن و کودکان خطرناک ترین است. 


برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید

از صفحه ندای نور الکوثر فارسی هم دیدن کنید


دو شنبه 20 دی 1400 - 12:24:24