به اشتراک بگذارید

تظاهرات مردم سوريه عليه نيروهاي مورد حمايت آمريكا در ديرالزور

تهران - الکوثر : شمار زیادی از اهالی حومه «دیرالزور» سوریه علیه «نیروهای دمکراتیک سوریه» (قسد) وابسته به آمریکا، تظاهرات کردند.

تظاهرات مردم سوريه عليه نيروهاي مورد حمايت آمريكا در ديرالزور

به گزارش پایگاه شبکه الکوثر ، دراین تظاهرات اهالی منطقه «العزبه» واقع در حومه «دیرالزور» در شرق سوریه ، نسبت به اقدام  نیروهای «قسد» در یورش به شهرک های ابو خشب، الشحبل، العزبه در حومه جنوبی شرقی و شمالی «دیرالزور» و ربودن ۱۹ تن از اهالی این منطقه اعتراض کردند.

به گفته  تظاهرات کنندگان،  نیروهای قسد با ربودن جوانان این منطقه ، آن ها را وادار به جنگیدن در صفوف خود میکنند.

نظامیان آمریکایی به همراه نیروهای دموکراتیک کرد سوریه «قسد» ، وابسته به آمریکا، به صورت غیر قانونی در شمال و شمال شرق سوریه حضور دارند و علاوه بر غارت منابع نفتی این کشور اقداماتی را علیه ساکنان و نیروهای سوری دراین منطقه انجام می دهند.

سوریه از سال ۲۰۱۱ به دلیل حمایت برخی کشورهای عربی همسایه ، کشورهای غربی و رژیم صهیونیستی از تروریست‌ها، با بحران مواجه شده است.


برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید

پربازدیدترین