به گزارش پایگاه شبکه الکوثر ، یکی از دغدغههای اصلی خانوادهها چگونگی بیمارداری در این ایام است. از آنجایی که کرونا دارای علائم مختلفی است، متخصصان راهکارهای ساده خانگی برای درمان علائم آن را مطرح میکنند.
بر این اساس، سرویس سلامت همگانی بریتانیا در بیانیهای راهنماییهای لازم برای مراقبتهای خانگی به منظور از بین بردن علائم مختلف بیماری کرونا را اعلام کرد. در این بیانیه راهکارهای ساده خانگی برای بهبود علائم کووید ۱۹ مطرح شده است که مهمترین آن به شرح ذیل است:
۱- درجه حرارت بالا (تب)
تب یکی از مهمترین علائم ابتلا به ویروس کرونا است که میتوانید برای مدیریت تب اقدامات ذیل را انجام دهید:
به طور مطلق استراحت کرده و از انجام هر گونه کار سنگین اجتناب کنید.
به میزان زیادی آب و مایعات مصرف کنید. به دلیل تب بالا و تعریق، بدن به آب کافی نیازمند است و کاهش آب بدن بیمار میتواند خطرناک باشد. از این رو، اطمینان حاصل کنید به میزان کافی مایعات و آب دریافت میکنید. به مقداری آب بنوشید که ادرارتان به رنگ زرد روشن و شفاف باشد. اگر ادرار فرد غلیظ باشد نشان دهنده کمبود آب در بدن است.
اگر به دلیل تب بالا احساس ناراحتی میکنید، میتوانید از تب برهای تجویزی پزشک و نیز ایبوپروفن استفاده کنید.
۲- سرفه خشک
بسیاری از بیماران کرونایی از سرفههای ممتد و خشک گلایه دارند. همچنین سرفههای مداوم یکی از نشانههای این است که کووید ۱۹ ریههای فرد را درگیر خود کرده است. برای این موضوع نیز میتوانید راهکارهای زیر را امتحان کنید:
از خوابیدن به پشت اجتناب کنید و به جای آن به پهلوها یا به روی شکم بخوابید.
برای آنکه راحتتر سرفه کنید یک قاشق غذاخوری عسل بخورید. با این حال، نباید به نوزادان زیر یک سال عسل داد،؛ زیرا عسل برای این گروه سنی خطرناک است.
در صورت ادامه یافتن سرفههای خشک حتما به یک پزشک متخصص رجوع کنید. وی میتواند با تجویز برخی داروها، شرایط عمومی شما را بهبود بخشد.
تمامی متخصصان اکیداً توصیه میکنند افراد بیمار و خانوادههای آنها که با این بیماران در ارتباط هستند به هیچ عنوان نباید به داروخانه مراجعه کنند. عبور و مرور افراد مشکوک در محیطهای داروخانه به دلیل آنکه این محلها شاهد رجوع بیماران زیادی هستند، میتواند منجر به تشدید شیوع کرونا شود. بهتر است به صورت آنلاین اقدام به خرید دارو و یا مشاوره با پزشک کنید.
۳- مشکلات تنفسی
ویروس کرونا پس از ورود به بدن افراد، به اندامها حمله میکند. اصلیترین اندام بدن که درگیر کووید ۱۹ میشود، ریهها است. امروزه شاهد آن هستیم که بسیاری از بیماران شدید کرونایی که در بخش مراقبتهای ویژه بستری میشوند به دلیل مشکلات ریوی، به دستگاه تنفس مصنوعی وابستگی شدیدی دارند. در صورت تنگی نفس بهتر است در خانه کارهای ذیل را انجام دهید:
درجه حرارت خانه را پایین نگه دارید. زمانی که اتاق خنک باشد تنفس کردن برای بیماران کرونایی راحتتر است. البته باید مراقب باشید خانه از سیستم تهویه مناسب و بهداشتی برخوردار باشد؛ زیرا نبود سیستم تهویه میتواند به شیوع ویروس در محیط خانه شدت بخشد.
پنجرهها را باز بگذارید و از وجود دائمی جریان هوای تازه در خانه اطمینان حاصل کنید. از پنکه استفاده نکنید؛ زیرا میتواند باعث گسترش شیوع ویروس کرونا شود.
به آرامی با بینی تنفس کنید و از دهان عمل بازدم را انجام دهید. عمل بازدم با دهان باید بگونهای باشد که انگار میخواهید یک شمع را خاموش کنید.
به صورت صاف و بدون آنکه قوز کنید بر روی صندلی بنشینید و شانههای خود را رها کنید.
زمانی که شاهد تنگی نفس شدید هستید به هیچ عنوان دچار استرس نشوید. استرس و تشویش میتواند شرایط شما را بدتر کند.
داشتن تنگی نفس در بیمار، خود میتواند نشانه علائم بسیار جدیتر از بیماری کرونا باشد. اگر میبینید که تنگی نفس دارید و این شرایط هر لحظه بدتر میشود سریعاً با اورژانس تماس حاصل کنید و به بیمارستان اعزام شوید.
برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید
سه شنبه 25 آذر 1399 - 18:58:16