تهران- الکوثر: دوپیازه میگو از انواع غذاهای محلی مخصوص استان بوشهر است و اگر شما به پخت میگو در منزل علاقه مند هستید بهتر است این غذای خوشمزه را به کمک این روش نیز بپزید. در دستور پخت دوپیازه میگو از پیاز داغ و میگو و سیر و سیب زمینی و آبلیمو و رب گوجه فرنگی و سس تارتار و آب پیاز و سرکه و سس فلفل و زعفران آب کرده و نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و زنجیل استفاده می شود.
مواد لازم برای دو پیازه میگو
▪️ میگوی ریز پاک کرده :250 گرم
▪️ سیر له شده :3 حبه
▪️ پیاز خرد کرده :2 عدد
▪️ کشمش شسته شده :یک پیمانه
▪️ سیب زمینی پوست کنده مکعبی خرد شده :3 عدد
▪️ گرد لیمو :1 تا 2 قاشق غذاخوری در صورت دلخواه
▪️ نمک ، فلفل قرمز و زردچوبه :به میزان لازم
طرز تهیه دو پیازه میگو
- تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز را داخل آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
- وقتی پیاز سرخ شد آن را از داخل روغن بیرون بیاورید.
- سیب زمینی ها را مکعبی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا کمی سرخ شود.
- سپس سیر را به همراه زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت دهید. پیاز را هم به آنها اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
- در آخر میگو وکشمش را هم به بقیه مواد به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و تفت دهید. اگر هم دوست داشتید میتوانید مقداری گرد لیمو به آن اضافه کنید.
- نصف فنجان آب داخل قابلمه بریزید و در تابه را ببندید و بگذارید تا مواد 10 تا 12 دقیقه بپزد. دو پیازه میگوی آماده شده را در کنار برنج ساده میل کنید.
نکته ها :
* اگر دوست داشتید میتوانید مقداری رب هم به آن اضافه کنید.
* در ضمن اگر از شیرینی کشمش خوشتان نیامد آن را حذف کنید.
نکات تکمیلی در مورد دو پیازه میگو
- دو پیازه میگو جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
- زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
- و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
- دو پیازه میگو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
شنبه 28 تیر 1399 - 13:12:26