طرز تهیه سالاد هویج مراکشی با سس مخصوص با طعم عالی و ویژه

شنبه 31 خرداد 1399 - 14:46:25
 طرز تهیه سالاد هویج مراکشی با سس مخصوص با طعم عالی و ویژه

تهران_الکوثر: در ادامه با یکی از سلاد های خوشمزه کشور مراکش آشنا خواهیم شد

تهران- الکوثر: سالاد هویج مراکشی سالاد خاص و خوش طعمی است که سبزیجات دیگری در ترکیبات خود ندارد و در عین حال سالاد کاملی است و میتواند به عنوان یک وعده غذای کامل و رژیمی استفاده شود. در ترکیب سالاد هویج مراکشی نخود پخته استفاده می شود که طعم این سالاد را غنی کرده و آن را سرشار از ویتامین می نماید. سالاد هویج مراکشی خوش طعم است و با سس مخصوص پرتقالی آن ( که در این دستور کامل آموزش داده شده است ) عطری عالی و بی نظیر نیز پیدا می کند.

مواد لازم سالاد هویج مراکشی با سس مخصوص

طرز تهیه سالاد مراکشی

در دستور مواد اولیه زیادی می بینید اما دقت داشته باشید مواد سس بیشتر ادویه های طعم دهنده و خوش عطری است که طعم و عطر سالاد هویج را بسیار متفاوت خواهد کرد و مواد اولیه سالاد زیاد نیست که تهیه آن کار سخت و زمانبری باشد

از هویج های تازه و آبدار استفاده نمایید

- هویج ها را با رنده درشت رنده کنید و یا با دستگاه غذاساز خرد کنید . دقت کنید هویج ها نباید له یا خرد شود و مانند رنده کردن رشته های منظم با قطری مناسب ایجاد کنید تا طعم و ظاهر سالاد دلپذیر شود
- هویج را کنار بگذارید و سس را آماده نمایید

- لیموترش بزرگ و تازه ای انتخاب کنید تا طعم سس دلپذیر شود و همین طور رنده پوست لیمو ترش تازه عطر عالی و بی نظیری به سس سالاد می دهد

- پوست لیمو ترش را رنده کنید در رنده پوست لیمو دقت کنید که فقط پوست رنده شود و قسمت تلخ لیمو رنده نشود

- آب لیمو و آب پرتقال را بگیرید

- می توانید از دستگاه آبمیوه گیری یا دست استفاده کنید

- آب لیموترش و پرتقال را مخلوط نمایید

- در ظرفی روغن زیتون را بریزید

- عسل و تمام ادویه ها را اضافه کنید و به خوبی هم بزنید

- سپس آب لیمو ترش و پرتقال و همین طور رنده پوست لیمو را نیز اضافه نمایید و به خوبی سس را هم بزنید تا مخلوط یکدستی حاصل گردد

- سس را کنار بگذارید و خلال بادام ها را تُست کنید

- سینی فر را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید و خلال بادام ها را داخل سینی پهن کنید

- فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد از 10 دقیقه قبل گرم کنید و سینی را در طبقه وسط قرار دهید

- حدود 5 دقیقه خلال بادام ها را حرارت دهید تا طلایی و تُست شوند دقت کنید خلال بادام ها ممکن است بسوزند و نسبت به حرارت های مختلف فر ممکن است زمان کمتری برای تُست شدن نیاز داشته باشد پس چشم از خلال بادام ها برندارید و بلافاصله بعت از طلایی شدن آنها را از فر خارج کنید

- موسیر را ریز خرد کنید

- گشنیز و نعنا را نیز خرد کنید

- نخود را از قبل خیس کنید و به خوبی بپزید میتوانید از کنسرو نخود نیز استفاده کنید . نخود را به خوبی آبکشی کنید تا مایه چسبناک آن خارج شود

- نخود را کاملا آبکشی کنید و با استفاده از دستمال آشپزخانه به خوبی خشک نمایید

- کشمش را نیز خیس کنید تا تمیز شود و آن را نیز بعد از آبکشی به خوبی خشک نمایید

- سیر را ریز خرد کنید تا طعم و عطر آن آزاد شود

- تمام مواد سالاد را آماده کنید و داخل کاسه بزرگی بریزید

-  سس را اضافه کنید و سالاد را به خوبی مخلوط نمایید

- باید تمام اجزای سالاد با هم در آمیخته شود و سس نیز به خوبی به خورد سالاد برود

- روی ظرف را با سلفون بپوشانید و ظرف سالاد را در یخچال قرار دهید

- بهتر است سالاد 3 ساعت در یخچال بماند و سپس سرو شود اما اگر وقت ندارید حداقل یک ساعت سالاد را در یخچال استراحت دهید و سپس سرد سرو کنید

- سالاد را بعد از استراحت در یخچال داخل ظرف بریزید و سرد سرو کنید

- می توانید قبل از سرو طعم سالاد را بچشید و اگر نیاز به سس بیشتر یا کمی نمک داشت به آن اضافه نمایید

- این مقدار مواد را برای 6 وعده می توانید سرو کنید و هر وعده آن 300 کالری خواهد داشت

- سالاد هویج مراکشی با سس خاص و کم نظیر آن طعم و عطری متفاوت دارد و می تواند سالاد کامل برای وعده پیش غذا یا شام رژیمی باشد


***نوش جان***

 


شنبه 31 خرداد 1399 - 14:44:24