تهران- الکوثر: سالاد تونسی ماشویا (mashwiya) با بادمجان، فلفل دلمه و کدو سبز گریل شده تهیه و با شربت انار تزئین میشود.
مواد لازم برای سالاد تونسی:
۱۵۰ گرم بادمجان
۱۲۵ گرم فلفل دلمهای سبز
۱۲۵ گرم فلفل دلمهای قرمز
۱۵۰ گرم پیاز
۱۵۰ گرم کدوی سبز
۵۰ گرم جعفری تازه
۵۰ گرم سیر
۵۰ میلی لیتر روغن زیتون
۱۰ گرم پودر فلفل سیاه
نمک به مقدار لازم
۲۵ میلی لیتر آبلیمو
۵۰ گرم کاهو
۲۵ میلی لیتر
۲۵ میلی لیتر شربت انار
طرز تهیه:
1- فلفل دلمه ای، بادمجان، پیاز و کدو سبز را ورقه ورقه کنید.
2- برگهای جعفری را خرد کرده و برای تزئین سالاد کنار بگذارید.
3- سیرها پوست بگیرید و کاملا خرد کنید.
4- برای آماده کردن مخلوط سالاد، روغن زیتون را در یک کاسه بزرگ بریزید. سیر خرد شده و پودر فلفل و نمک را به آن اضافه کنید.
5- پیاز، بامجان، فلفل دلمهای و کدو سبز را با هم ترکیب کنید. مخلوط روغن را روی آن ریخته و خوب هم بزنید تا زمانی که همه مواد کاملا ترکیب شوند.
6- یک ماهیتابه چدنی برداشته و پیاز و کدو سبز را درون آن بریزید تا دو طرفش کباب شود.
7- درمورد بادمجان و فلفل دلمه ایها هم همین کار را تکرار کنید و آنها را در کاسه سالاد بریزید.
8- آبلیمو و جعفری خرد شده را اضافه کنید و خوب ترکیب کنید.
9- کاهوها را در یک بشقاب خرد کنید و سبزیجات گریل شده را روی آنها بریزید.
10- در انتها شربت انار را هم روی سالاد ریخته و میل کنید.
مواد لازم برای تهیه شربت انار:
۴ پیمانه آب انار
۲ و نیم پیمانه شکر
۱ قاشق چایخوری آبلیمو
طرز تهیه:
1- در یک ماهیتابه همه مواد را روی حرارت متوسط ترکیب کنید. کاملا هم بزنید تا شکر حل شود.
2- اجازه دهید روی حرارت متوسط به بالا ۲۰ - ۲۵ دقیقه بماند تا زمانی که قوام شربت را به دست آورد.
3- از روی حرارت برداشته و اجازه دهید سرد شود. میتوانید این شربت را تا دو هفته در یک ظرف در بسته در یخچال نگه دارید.
منبع: برترین ها
***نوش جان***
چهار شنبه 21 خرداد 1399 - 14:0:43