دوقوس ماهی غذای سنتی و خوشمزه بوشهری+ طرز تهیه

یک شنبه 18 خرداد 1399 - 15:57:53
دوقوس ماهی غذای سنتی و خوشمزه بوشهری+ طرز تهیه

تهران_الکوثر: دوقوس ماهی از غذاهای سنتی بوشهر و بندر دیلم است و با بهترین نوع از ماهیان جنوبی تهیه می‌شود.

تهران- الکوثر: دوقوس ماهی مانند قلیه ماهی، طرفداران بسیاری دارد. انتخاب نوع ماهی برای پخت این غذا براساس سلیقه و ذائقه افراد متفاوت است و بوشهری‌ها این غذا را معمولا با ماهی حلوای سفید که از بهترین و سالم‌ترین ماهی جنوب است، طبخ می‌کنند. این غذا را می‌توان با ماهی‌ بدون استخوان و به خصوص فیله ماهی شیر نیز تهیه کرد.

مواد لازم 

- ماهی حلوا ۱ عدد

- زعفران ۴ قاشق سوپ خوری

- سیر متوسط ۳ حبه

- آرد به میزان لازم

- پیاز متوسط ۱ عدد

- رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

- آب جوش ۱ لیوان

- پودر لیمو عمانی ۱ قاشق غذاخوری

- روغن مایع به میزان لازم

- نمک به میزان لازم

- زردچوبه به میزان لازم

- فلفل قرمز به میزان لازم

طرز پخت دوقوس ماهی

1- دو حبه سیر را له کرده و با زعفران دم کرده و کمی نمک در یک ظرف مخلوط کنید.

2- ماهی را به اندازه دلخواه قطعه قطعه کنید و به مدت ۲ ساعت در مخلوط سیر و زعفران بخوابانید تا مزه‌دار شود.

3- در یک ظرف مناسب آرد، پودر لیمو عمانی و ادویه‌های نمک، زردچوبه و فلفل قرمز را بریزید و این مواد را کاملا مخلوط کنید.

4- پس از طعم‌دار شدن ماهی‌ها، قطعات ماهی را در مخلوط آرد و ادویه قرار دهید و خوب بغلتانید تا ماهی‌ها مزه‌دار شوند.

5- ماهی‌ها را در داخل روغن داغ سرخ کنید.

6- حبه سیر باقی مانده و پیاز را رنده کنید و بعد از سرخ شدن کامل ماهی‌ها و خارج کردن آن از تابه، سیر و پیاز را داخل تابه کمی تفت دهید.

7- رب گوجه فرنگی و کمی زردچوبه را به تابه اضافه کنید و با سیر و پیاز تفت دهید.

8- آب جوش را داخل تابه بریزید و با مواد داخل آن خوب مخلوط کنید. سپس ماهی‌ را اضافه کنید تا با سس مخلوط شود و جا بیفتد. پس از حدود ۱۰ دقیقه دوقوس ماهی آماده است.

***نوش جان***


 


برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید


یک شنبه 18 خرداد 1399 - 15:1:30