تهران- الکوثر: شیرینی جبنیه یک شیرینی عربی خوشمزه است که شبیه گوش فیل خودمان هست. نوعی نان پنیری که توی روغن سرخ میشود . این لقمه هاي پنيري سرخ شده براحتی درست می شود.
مواد لازم
1و 3/4 پیمانه آرد درصورت نیاز یکی دو قاشق دیگه اضافه کنید
1 ق غ سرخالی خمیرمایه
1/4 ق چ بکینگ پودر
1 ق غ شکر
100 گرم پنیرخامهای
50 گرم کره همدمای محیط
وانیل مقداری
1/2 پیمانه شیر ولرم
دستور پخت جبنیه
۱- آرد نمک بکینگ پودر شیرخشک و خمیرمایه رو در ظرفی مخلوط میکنیم. در ظرف دیگری تخم مرغ آب ولرم پنیرخامه و روغن را با همزن میزنیم .
۲- و سپس مواد آردی را به آن میافزاییم و ورز میدهیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آوریم.اگر خمیر همچنان شل بود بازهم آرد اضافه میکنیم.
۳- روی خمیر را پارچه حوله ای میکشم و یکساعت در دما استراحت میدهیم.
۴- پس از استراحت خمیر را با وردنه روی نایلون و سطح صاف باز کرده و قالب میزنیم.سپس در روغن شناور داغ شده با شعله ملایم سرخ میکنیم.
۵- جبنیه های سرخ شدمون رو سریع داخل شربت بار ولرم میاندازیم و پس از چند ثانیه خارج کرده.
۶- طرز تهیه شربت بار:شکر و آب رو روی شعله قرار میدیم تا کمی به جوش آید و غلیظ شود.
۷- شعله را کم کرده زعفران و گلاب و هل را اضافه میکنیم ،یه هم کوچیک میزنیم و در آخر آبلیمو رو هم اضافه کرده و دیگه قاشق تو شربتمون نمیبریم .
***نوش جان***
برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید
شنبه 6 اردیبهشت 1399 - 13:21:32