شیرینی جبنیه ، شیرینی عربی مخصوص ماه مبارک رمضان +طرز تهیه

شنبه 6 اردیبهشت 1399 - 15:55:19
شیرینی جبنیه ، شیرینی عربی مخصوص ماه مبارک رمضان +طرز تهیه

تهران_الکوثر: در ادامه با دستور پخت یکی از شیرینی های عربی به نام جبنیه مخصوص ماه مبارک رمضان آشنا خواهیم شد.

 

تهران- الکوثر: شیرینی جبنیه یک شیرینی عربی خوشمزه است که شبیه گوش فیل خودمان هست. نوعی نان پنیری که توی روغن سرخ میشود . این لقمه هاي پنيري سرخ شده براحتی درست می شود.



مواد لازم

1و 3/4 پیمانه آرد درصورت نیاز یکی دو قاشق دیگه اضافه کنید

1 ق غ سرخالی خمیرمایه

1/4 ق چ بکینگ پودر

1 ق غ شکر

100 گرم پنیرخامه‌ای

50 گرم کره همدمای محیط

وانیل مقداری

1/2 پیمانه شیر ولرم



دستور پخت جبنیه

۱- آرد نمک بکینگ پودر شیرخشک و خمیرمایه رو در ظرفی مخلوط میکنیم. در ظرف دیگری تخم مرغ آب ولرم پنیرخامه و روغن را با همزن میزنیم .

۲- و سپس مواد آردی را به آن میافزاییم و ورز میدهیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آوریم.اگر خمیر همچنان شل بود بازهم آرد اضافه میکنیم.

۳- روی خمیر را پارچه حوله ای میکشم و یکساعت در دما استراحت میدهیم.

۴- پس از استراحت خمیر را با وردنه روی نایلون و سطح صاف باز کرده و قالب میزنیم.سپس در روغن شناور داغ شده با شعله ملایم سرخ میکنیم.

۵- جبنیه های سرخ شدمون رو سریع داخل شربت بار ولرم میاندازیم و پس از چند ثانیه خارج کرده.

۶- طرز تهیه شربت بار:شکر و آب رو روی شعله قرار میدیم تا کمی به جوش آید و غلیظ شود.

۷- شعله را کم کرده زعفران و گلاب و هل را اضافه میکنیم ،یه هم کوچیک میزنیم و در آخر آبلیمو رو هم اضافه کرده و دیگه قاشق تو شربتمون نمیبریم .



***نوش جان***
 


برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید


شنبه 6 اردیبهشت 1399 - 13:21:32