تهران- الکوثر: مواد لازم جهت پخت کوشری مصری:
1 و 1/2 پیمانه عدس ریز
1 و 1/2 پیمانه برنج
2 عدد پیاز
5 حبه سیر
نمک و فلفل به مقدار لازم
5 عدد گوجه فرنگی
1/2 بسته پاستا صدفی
1 قاشق غذاخوری سر خالی زیره سبز
طرز پخت:
مرحله اول: ابتدا عدس رو با مقداری آب میزاریم نیم پز بشه وقتی از آبش یه مقدار مونده برنج و نمک رو بهش اضافه کرده و به صورت کته دم میکنیم
مرحله دوم: در یه تابه 1 عدد پیاز خلالی شده رو به همراه مقدار کمی نمک و فلفل تفت میدیم وقتی طلایی شد از تابه خارج میکنیم و میزاریم کنار بعد داخل همون تابه یه پیاز نگینی شده رو به همراه نمک و فلفل اضافه کرده و تفت میدیم وقتی طلایی شد سیر رنده شده اضافه میکنیم بعد 1 دقیقه گوجه رنده شده و زیره رو اضافه میکنیم و میزاریم آب گوجه کشیده بشه بعد از رو اجاق بر میداریم
مرحله سوم: پاستا صدفی رو به همراه مقداری نمک در آب جوش ریخته بعد 10_15 دقیقه وقتی پخت آبکش کرده و برای اینکه به هم نچسبن کمی روغن بهش اضافه میکنیم
مرحله چهارم: وقتی پلو آماده شده اون رو با پاستا،پیاز داغ، سس گوجه سرو میکنیم.
***نوش جان***
برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید
یک شنبه 31 فروردین 1399 - 10:3:31