کوشری مصری غذایی خوشمزه و اصیل عربی+طرز تهیه

یک شنبه 31 فروردین 1399 - 10:15:56
کوشری مصری غذایی خوشمزه و اصیل عربی+طرز تهیه

تهران_الکوثر: در ادامه با طرز پخت یکی از غذاهای معروف و خوشمزه کشور مصر به نام کوشری مصری آشنا خواهیم شد.

تهران- الکوثر: مواد لازم جهت پخت کوشری مصری:

1 و 1/2 پیمانه عدس ریز

1 و 1/2 پیمانه برنج

2 عدد پیاز

5 حبه سیر

نمک و فلفل به مقدار لازم

5 عدد گوجه فرنگی

1/2 بسته پاستا صدفی

1 قاشق غذاخوری سر خالی زیره سبز



طرز پخت:

مرحله اول: ابتدا عدس رو با مقداری آب میزاریم نیم پز بشه وقتی از آبش یه مقدار مونده برنج و نمک رو بهش اضافه کرده و به صورت کته دم میکنیم

مرحله دوم: در یه تابه 1 عدد پیاز خلالی شده رو به همراه مقدار کمی نمک و فلفل تفت میدیم وقتی طلایی شد از تابه خارج میکنیم و میزاریم کنار بعد داخل همون تابه یه پیاز نگینی شده رو به همراه نمک و فلفل اضافه کرده و تفت میدیم وقتی طلایی شد سیر رنده شده اضافه میکنیم بعد 1 دقیقه گوجه رنده شده و زیره رو اضافه میکنیم و میزاریم آب گوجه کشیده بشه بعد از رو اجاق بر میداریم

مرحله سوم: پاستا صدفی رو به همراه مقداری نمک در آب جوش ریخته بعد 10_15 دقیقه وقتی پخت آبکش کرده و برای اینکه به هم نچسبن کمی روغن بهش اضافه میکنیم

مرحله چهارم: وقتی پلو آماده شده اون رو با پاستا،پیاز داغ، سس گوجه سرو میکنیم.

***نوش جان***


برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید


یک شنبه 31 فروردین 1399 - 10:3:31