دسر مهلبیه لبنانی ، دسری خوشمزه و خوش عطر + طرز تهیه

سه شنبه 26 فروردین 1399 - 18:28:39
دسر مهلبیه لبنانی ، دسری خوشمزه و خوش عطر + طرز تهیه

تهران: الکوثر: در ادامه زیر طرز تهیه یک نوع دسر خوشمزه و خوش عطر را به شما آموزش می‌دهیم.

تهران- الکوثر: دسر مهلبیه ساده، خوشمزه و معطر است دسر خوشمزه را با اسانس بهار نارنج امتحان کنید. دسر مهلبیه را بر حسب سلیقه و ذائقه خود میتوانید زعفرانی و یا شکلاتی هم درست کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر

۴ لیوان شیر کم‌چرب کاله

۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

۲ قاشق غذاخوری آرد

۱۰۰ گرم شکر

یک‌چهارم قاشق مرباخوری وانیل

۲ قاشق غذاخوری خامه صبحانه کاله

۲ قاشق غذاخوری گلاب

۶۰ گرم شکلات سفید

 

دستور پخت این دسر:

- قبل از شروع کار ظرف مورد نظر دسر مهلبیه را آماده کنید، چون دسر پس از تهیه زود می‌بندد و شکل خوبی پیدا نمی‌کند.
- موز را حلقه حلقه کرده و در ظرف دسر بچینید.
- برای تهیه دسر مهلبیه لبنانی ابتدا شیر، شکر و آرد ذرت را با هم در قابلمه مخلوط کنید بطوری که مایع یکدست بدست بیاید
- اگر آرد ذرت را با شکر مخلوط کرده و در شیر حل کنید آرد گلوله نمی‌شود، ولی اگر گلوله شد با پشت قاشق آرد ذرت را حل کنید.
- قابلمه دسر را روی حرارت ملایم بگذارید محلول را هم بزنید تا آرد پخته شده و غلیظ شود
- وقتی مایع دسر به غلظت فرنی رسید از روی اجاق بردارید.
- سپس خامه را اضافه کنید و در آخر اسانس بهار نارنج را اضافه نموده و هم بزنید
- حال دسر مهلبیه را به آرامی در ظرف مورد نظر که از قبل آماده کردید بریزید بطوریکه موز‌ها بالا نیایند و شناور نشوند.
- برای تهیه دسر مهلبیه زعفرانی یک قاشق چایخوری زعفران دم کشیده را در قابلمه دسر در حال جوش بریزید.
- برای تهیه دسر شکلاتی یک تا دو قاشق کاکائو و یک قاشق شکر اضافی به آرد ذرت، شکر و شیر اضافه کنید.
- به جای اسانس بهار نارنج می‌توانید از یک قاشق غذا خوری گلاب استفاده کنید.
- برای تزئین دسر مهلبیه لبنانی از پودر پسته استفاده نمائید و در یخچال بگذارید دسر آماده است

***نوش جان***


سه شنبه 26 فروردین 1399 - 14:58:11