عرایس نان گوشتی ، میان وعده ای متفاوت عربی +طرز تهیه

شنبه 23 فروردین 1399 - 16:18:20
عرایس نان گوشتی ، میان وعده ای متفاوت عربی +طرز تهیه

تهران_الکوثر: در ادامه با یکی از میان وعده های خوشمزه و متفاوت عربی آشنا خواهیم شد.

تهران- الکوثر: مواد لازم برای تهیه عرایس نان گوشتی عربی لبنانی:

- گوشت چرخ کرده : 400 گرم

- پیاز رنده شده : نصف پیمانه

- ارده 1 قاشق : غذاخوری

- نمک، فلفل و زردچوبه  :1 قاشق چایخوری

- جعفری خرد شده : نصف پیمانه

- گوجه‌فرنگی خرد شده : 2 عدد

- روغن زیتون : یک سوم پیمانه (برای داخل مواد)

- سیر کوبیده  : 1 قاشق چایخوری

- نان تافتون : 4 عدد (یا نان لبنانی برکات 1 بسته)

- روغن زیتون : برای نان به میزان لازم

طرز تهیه:

گوشت چرخ کرده، پیاز، ارده، نمک، فلفل، زردچوبه، جعفری، گوجه‌ فرنگی و یک سوم روغن زیتون و سیر را با هم مخلوط کنید و با دست کاملاً ورز دهید تا مایه گوشت نرم و یکدست شود. سپس آن را 30 دقیقه در یخچال بگذارید. نان لبنانی را به چهار قسمت تقسیم کنید و یک لایه نازک از مواد گوشتی را روی یک طرف از یک چهارم از برش نان قرار دهید یا اینکه نان تافتون را به دو قسمت تقسیم کنید و مواد گوشتی را در یک طرف نان قرار دهید و لایه دیگر را روی آن بگذارید. روغن زیتون را روی نان‌ها بمالید.

در این مرحله می‌توان با 3 روش این نان‌ها را پخت:

1ـ نان‌ها را در ساندویچ‌ ساز قرار دهید و 7 دقیقه با فشار دست در آن نگه دارید.

2ـ در توری‌های مخصوص بگذارید و 10 دقیقه روی ذغال قرار دهید و پشت و رو کنید. (روش عربی)

3ـ نان‌ها را در فویل بپیچید و با حرارت 180 درجه سانتیگراد 10 تا 15 دقیقه در فر بپزید.

نکته: 

نان لبنانیِ «برکات» نوعی نان دو لایه است.
 


برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید


شنبه 23 فروردین 1399 - 14:54:32