سمبوسه تن ماهی عصرانه ای لذیذ و خوشمزه+طرز تهیه

چهار شنبه 30 بهمن 1398 - 17:22:20
سمبوسه تن ماهی عصرانه ای لذیذ و خوشمزه+طرز تهیه

تهران_الکوثر: سمبوسه یک پیش غذای محبوب است که به طریق مختلف تهیه میشود. در این مطلب طرز تهیه سمبوسه تن ماهی را می خوانید.

تهران- الکوثر: طرز تهیه سمبوسه تن ماهی عصرانه ای لذیذ و خوشمزه

میزان سرو: 10 نفر

مواد لازم:

- خمیر نان: به مقدار لازم
- کنسرو تن ماهی (کوچک) یک عدد
- سوسیس (خرد شده): 5 الی 6 عدد
- گوجه فرنگی (ریز خرد شده): 2 عدد
- فلفل دلمه ای (ریز خرد شده): به مقدار لازم
- پیاز (خرد شده): یک عدد
- روغن زیتون: به مقدار لازم
- لیمو ترش: یک برش کوچک
- پیازچه (ریز خرد شده): به مقدار لازم
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
- زرده تخم مرغ: یک عدد
- شیر: 2 قاشق سوپ خوری
- سمبوسه تن ماهی؛ حتما امتحان کنید

طرز تهیه:

1- روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.
2- پیاز و سوسیس خرد شده را در روغن تفت دهید.
3- گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای ریز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل بزنید.
4- مواد را حدود 5 دقیقه تفت دهید.
5- پیازچه ریز خرد شده، تن ماهی و آب لیمو ترش را اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید.
6- خمیر نان را روی سطح کار پهن کنید.
7- دایره هایی به قطر 10 سانتیمتر از خمیر قالب بزنید و حدود دو قاشق چای خوری از مخلوط تن ماهی را وسط هر برش خمیر 8- قرار دهید و خمیر را به شکل هلال کنید، انگشتان خود را با آب خیس کرده و لبه های خمیر را محکم کنید.
9- رویه تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و با برس روی سمبوسه ها بمالید.
10- آنها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و حدود 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.

**نوش جان**


چهار شنبه 30 بهمن 1398 - 17:10:2