به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، روزنامه انگلیسی ایندیپندنت در گزارشی نوشت انتشار ارقام جدید نشان می دهد بدهی ملی آمریکا از زمان روی کار آمدن دونالد ترامپ، 2 تریلیون دلار افزایش یافته است.
بر اساس این گزارش، این ارقام از سوی وزارت خزانه داری آمریکا منتشر شد و نشان می دهد که بدهی ملی آمریکا تا پایان سال دو هزار و هجده به 21.974 تریلیون دلار رسید که دو تریلیون دلار بیشتر از زمانی است که ترامپ وارد کاخ سفید شد.
تحلیل های شبکه سی ان ان نشان می دهد این بدهی همچنین هفتاد و هشت درصد از تولید ناخالص داخلی آمریکا را در سال مالی دو هزار و هجده تشکیل می دهد که بالاترین درصد از سال هزار و نهصد و پنجاه محسوب می شود.
این کسری که نشان دهنده اختلاف بین هزینه های واقعی دولت و آن چیزی است که در قانون بودجه برای هزینه ها اختصاص داده می شود، در سال دو هزار و هجده به سه ممیز هشت دهم درصد تولید ناخالص داخلی رسید. این رقم در سال دو هزار و هفده، معادل سه و نیم درصد تولید ناخالص داخلی داخلی آمریکا بود.
بدهی ملی آمریکا در پی بحران مالی سال دو هزار و هشت افزایش یافته است، زمانی که کنگره و باراک اوباما بسته تأمین مالی اضافی را به منظور شناور نگه داشتن اقتصاد تصویب کردند. زمانی که ترامپ وارد کاخ سفید شد، وعده داد طی هشت سال این بدهی را به صفر برساند و کاهش این بدهی ها آغاز شد.
اما تحلیل گران می گویند این رقم بار دیگر در نتیجه کاهش مالیات ها -که در پایان سال دو هزار و هفده تصویب شد- رو به افزایش گذاشت.
بر اساس گزارش دفتر بودجه کنگره، بدهی ملی آمریکا تا سال دو هزار و بیست و هشت به نود و شش درصد تولید ناخالص داخلی خواهد رسید.
ترامپ طی کارزار انتخاباتی اش اعلام کرد بر این باور است که می تواند طی هشت سال بدهی آمریکا را صفر کند. وی به روزنامه واشنگتن پست گفت: «فکر می کنم می توانم این کار را سریعا انجام دهم.»
ترامپ به منظور کاهش بدهی در ماه اکتبر از یک ابتکار عمل برای کاهش هزینه ها تا پنج درصد در نهادهای مختلف در کابینه اش خبر داد. با این حال، نشریه دیلی بیست سال گذشته گزارش داد رئیس جمهور آمریکا در محافل خصوصی در ارتباط با این ارقام، ابراز نگرانی کرده است.
برای اطلاع از آخرین خبرهای ایران و جهان اینجا کلیک کنید
جمعه 14 دی 1397 - 21:15:46